Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Товарно дело. Диалози

Не е наличен

Това пособие е предназначено за студенти от специалностите „Kорабоводене“, „Mениджмънт и експлоатация на флота и пристанищата“ на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“, за командния състав на корабите и за всички, които проявяват интерес към морския английски език. В диалогична форма пособието осигурява добра база за усвояване на основния минимум знания по товарно дело, видове товари и съоръжения, обработване и подреждане, организация и ръководство на товарните операции. Учебните диалози, които ни въвеждат в темата, са последвани от граматични, лексикални или терминологични бележки, от речник на непознатите думи и упражнения – работни диалози, ситуации за работа по диалози, упражнения за усвояване на термините и др. Изразяваме благодарност на колегите, които оказаха съдействие при уточняване на терминологичните значения. Преди всичко благодарим на ас. инж. Румен Минков. Като първи по рода си опит ще бъдем благодарни за всякакви бележки, препоръки и отзиви.

АвторътНапишете вашето мнение
Вие оценявате:Товарно дело. Диалози
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Българско-английски морски речник
Галина Великова
Стено
рейтинг:
1%
35,00 лв.
Алсарио
Маргарита Войнова
Стено
рейтинг:
1%
7,00 лв.
Не скланяй глава. Роман за Сабахаттин Али
Хъфзъ Топуз
Стено
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Cargo Work in Dialogues/Товарно дело - Диалози
Соня Тончева
Стено
рейтинг:
1%
9,00 лв.
Pilot Books. Introduction Лоция. Въведение
Соня Тончева
Стено
рейтинг:
1%
15,00 лв.