Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Тестови задачи по български език и литература за национална проверка в 5. клас

Не е наличен
За книгата
Националната проверка чрез тестове по различните учебни предмети се превръща в практика при завършването на всеки клас. На учениците, както и на техните учители и родители, изд. „Просвета“ предлага новото си учебно помагало „Тестови задачи по български език и литература за Национална проверка в 5. клас“. Помагалото включва 10 теста, всеки от които съдържа 30 въпроса с по четири възможни отговора, от които само един е верен. 20 от въпросите са от изучавания в 5. клас материал по български език и 10 – от материала по литература. Всеки от десетте теста завършва с кратък художествен текст, на който ученикът трябва да направи писмен трансформиращ преразказ, т.е. да го преразкаже от името на герой участник в действието. Учебното помагало има тренировъчен характер, като едновременно служи за проверка и самопроверка на знанията по български език и литература, усвоени от петокласниците. Работата с помагалото осигурява успешно представяне на Националната проверка.
За авторите
Проф. Инна Пелева, доц. Милена Васева, доц. Албена Хранова, Весела Михайлова, Мария Бунева, Владимир Попов и Венцислав Божинов са автори и редактори на учебниците по български език и по литература за 5. клас на издателство „Просвета“. Тяхната професионална компетентност, както и отличното познаване на учебното съдържание по предмета в 5. клас, са гаранция за качествата на учебното помагало.


Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Тестови задачи по български език и литература за национална проверка в 5. клас
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв, стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • ВАЖНО! По време на промо кампания -50% безплатната доставка за всички стоки отпада за срока на промоцията! Фиксира се доставка от 3.99 лв за всички поръчки.
  • Доставката до книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди да завършете поръчката си.
Свързани продукти
Тримата братя и седемте джуджета
рейтинг:
1%
2,50 лв.
Малкият художник
рейтинг:
1%
3,00 лв.
Activities for 8th Grade Chemistry - работна тетрадка по химия на английски език за 8 клас
рейтинг:
1%
4,68 лв.
Палавата топка
рейтинг:
1%
2,50 лв.
Христоматия по литература за 11. клас
рейтинг:
1%
12,00 лв.