Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Тестове за конкурси за държавни служители - пето издание

Пето преработено изданиеОт 2004 г. всяко назначение за първи път като държавен слу­жител преминава през конкурсна процедура, един от най-често използваните способи в която е решаването на тест. Съгласно нормативните изисквания тестът задължително включва въпро­си, свързани с устройството и функционирането на администрацията. Чрез тях се цели да бъдат проверени знанията на канди­датите по специфичната за административната дейност материя за структурата на държавната администрация, органите на власт, статута на служителите, достъпа до обществена информация, за­щитата на класифицираната информация, издаването и обжалва­нето на административните актове, нормативните актове.

Книгата включва 480 примерни въпроса от основните обла­сти, свързани с устройството и дейността на държавната администрация съобразно действащото законодателство към 1 май 2024 г.

Въпросите са от затворен тип, с различна степен на слож­ност и възможности за комбиниране в зависимост от специфика­та на компетентностите, които се изискват за различни конкурсни длъжности за държавни служители. Поместени са и верните от­говори, както и разпоредбите на нормативните актове, въз основа на които са подготвени въпросите.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Тестове за конкурси за държавни служители - пето издание
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Наказателно право - Особена част - Престъпления против собствеността
проф. д-р Александър Стойнов
СИЕЛА
рейтинг:
1%
23,00 лв.
Зима в рая
Елин Хилдебранд
Сиела
рейтинг:
100%
17,90 лв.
Силата на мита
Джоузеф Камбъл
Сиела
рейтинг:
1%
25,00 лв.
Убийте Скитник - Българската и британската държавна политика по случая Георги Марков
Христо Христов
Сиела
рейтинг:
1%
30,00 лв.
Преди да се родя и след смъртта ми
Ивайло Петров
Сиела
рейтинг:
1%
17,90 лв.