Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Тестове за 30 минути по математика за 7. клас - (2022/2023)

Предложените тестове обхващат новата учебна програма по математика и имат за цел да подпомогнат подготовката по математика за външно оценяване и кандидатстване след 7. клас.Предложените тестове обхващат различни теми от новата учебна програма по математика за 7. клас (2018/2019) и имат за цел да доразвият знанията и практическите умения на учениците в процеса на обучението и да подпомогнат подготовката по математика за външно оценяване и кандидатстване след 7. клас.

Голямото предимство на сборника е неговата тематичност при подбора на задачите, подредени спрямо основните раздели на програмата по математика. Тематичният принцип на подредба позволява едно по-пълноценно, цялостно и трайно вникване в учебния материал.

Тематичните тестове са съставени на три нива на сложност – основно отработване на учебния материал, по-сложен тип задачи и задачи, развиващи логическото мислене на учениците, подготвящи се за конкурси, състезания и олимпиади.

Осем от задачите в тестовете са с един избираем отговор от четири възможни (а, б, в и г). Отговорите на всеки тест са дадени в края на сборника, където към някои задачи са направени и пояснения. Деветата, последна, задача е по формата на PISA.

Всеки от тестовете може да се реализира в рамките на 30 минути.

Основната цел на съставителя на сборника е да спомогне за повишаване на математическите способности на учениците в подготовката им за националния тест след 7. клас.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Тестове за 30 минути по математика за 7. клас - (2022/2023)
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Сборник контролни работи и тестове по математика за 7. клас - задачи PISA - Коала Прес 2022/2023
Пенка Рангелова
Коала прес
рейтинг:
1%
10,00 лв.
Сборник по математика за 5. клас - по нова учебна програма 2023/2024 г.
Пенка Рангелова
Коала прес
рейтинг:
1%
15,00 лв.
Сборник по математика за 8. клас
Пенка Рангелова
Коала прес
рейтинг:
20%
16,00 лв.
Сборник по математика за 9. клас
Пенка Рангелова
Коала прес
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Тестове по математика за 9. клас - Учебна програма 2018/2019 - Коала прес
Пенка Рангелова
Коала прес
рейтинг:
1%
7,90 лв.