Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Тестове по математика за прием след седми клас

Не е наличен
Тестове по математика за прием след седми клас в Технологичното училище по електронни системи и Професионалната гимназия по компютърни технологии и системи в гр. Правец От 2008 г. конкурсният изпит по математика за прием след седми клас в Технологичното училище по електронни системи и Професионалната гимназия по компютърни технологии и системи в гр. Правец, които са в структурата на Техническия университет - София, ще се провежда във формата на тест. Този изпит ще се проведе след националния изпит по математика за ученици, кандидатстващи в държавни и общински училища след завършен седми клас (виж Учебно-изпитната програма на стр. 5). Нивото на трудност на изпита е съизмеримо с това на националния тест, но вариантите имат някои особености. Те са отразени в предлаганите в книгата тестове. С тяхното решаване (в курсовете към Техническия университет - София или самостоятелно) кандидатите за нашите училища получават възможност за отлична подготовка, за реално оценяване на равнището на своята компетентност, за отстраняване на пропуските в своите знания и в подпомагане при избора на печеливша стратегия. Структурата на книтата е отразена в нейното съдържание. Утвърдените от МОН сборници с тестове по математика за прием след 7 клас, както и дадените в допълнението тестове, могат да се ползват за упражнения и самоконтрол. Да се има предвид, че по-нови тестове, съответстващи на приемния изпит по математика за училищата към Техническия университет - София няма и не е възможно да има! На всички седмокласници, кандидатстващи в училищата към Тухническия университет - София, пожелаваме успех! Април 2008 г.от Съставителя


Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Тестове по математика за прием след седми клас
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • Доставката до книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Технологии и мениджмънт
Огнян Андреев
Софттрейд
рейтинг:
1%
8,00 лв.
Клъстърен Подход за повишаване на конкурентноспособността
Младен Велев
Софттрейд
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Тийнейджърски дневник 3
Ралица Филипова
Софттрейд
рейтинг:
1%
9,90 лв.
Инфoрмaциoннa срeдa и книгoиздaтeлскитe прoцeси
Любa Цвeткoвa
Софттрейд
рейтинг:
1%
6,00 лв.
Новата информационна среда и книгоиздателските процеси
Люба Цветкова
Софттрейд
рейтинг:
1%
6,00 лв.