Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Тестове по математика за кандидатстудентски изпити в Техническия университет - София - 2010

Не е наличен
Най-новите тестове!

Книгата съдържа над 800 задачи с отговори и кратки решения, структурирани в тестове. Те са разработени в съответствие с изпитните изисквания към тестовете по математика в Техническия университет - София, както и програмата за изпита по математика.

Някои от задачите са с по-висока степен на трудност и имат за цел да развият математическите способности и реакции на кандидат-студентите до степен, която ще им осигури отлично представяне на изпита. Дадената в книгата стратегия за решаване на тестове съществено повишава успеваемостта на кандидат-студентите.

В тестовете са включени задачи от неизтеглени изпитни теми за ТУ - София и от примерни тестове на съставителя за списанията "Математика" и "Математика плюс". Предложените тестове ще подготвят кандидат-студентите за успешно представяне на конкурсните изпити по математика в техническите и икономическите университети.

Книгата се състои от три части:

В първата част са дадени тестове по математика, които са разработени в съответствие с изпитните изисквания към тестовете по математика в Техническия университет - София. За всеки тест времето за работа е 240 минути. Препоръчително е то да се разделя по 6 минути за всяка задача от № 1 до № 20 и по 12 минути за всяка от останалите задачи.

Втората част съдържа отговорите на всички тестове. Така книгата ще обучи кандидат-студентите бързо да решават тестовете без грешки и за кратко време да преговарят основния училищен материал по математика. Поради това по-голямата част от задачите може да се ползва при подготовка за държавен зрелостен изпит (матура) по математика.

Третата част съдържа упътвания и решения на задачите със свободен отговор от последните осем теста. Допълненията съдържат изтеглени и неизтеглени варианти на тестове по математика за ТУ - София и колежа по Енергетика и Електроника към ТУ - София, придружени с отговори и кратки решения на задачите със свободен отговор. Посочената литература обхваща спектъра на задачите с различна степен на трудност и е предназначена за по-задълбочена целогодишна подготовка по математика



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Тестове по математика за кандидатстудентски изпити в Техническия университет - София - 2010
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Технологии и мениджмънт
Огнян Андреев
Софттрейд
рейтинг:
1%
8,00 лв.
Клъстърен Подход за повишаване на конкурентноспособността
Младен Велев
Софттрейд
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Тийнейджърски дневник 3
Ралица Филипова
Софттрейд
рейтинг:
1%
9,90 лв.
Инфoрмaциoннa срeдa и книгoиздaтeлскитe прoцeси
Любa Цвeткoвa
Софттрейд
рейтинг:
1%
6,00 лв.
Новата информационна среда и книгоиздателските процеси
Люба Цветкова
Софттрейд
рейтинг:
1%
6,00 лв.