Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Теория и практика на психодрамата

През последните десет години психодрамата се утвърди като един от най-популярните и ефективни методи, използвани в психотерапията, образованието и социалната работа у нас. Изключителен принос за това има авторът на настоящата книга - професор Дейвид Кипър.Голяма част от българските психодраматисти познават лично автора от многобройните му семинари в страната. Той пленява не само с топлото си човешко присъствие на голям терапевт, но и с виртуозния начин, по който води психодраматичния сеанс, сравним единствено със съвършенството на гениален артист. Това обаче, което прави проф. Кипър един от най-блестящите академични авторитети в съвременната психология и психотерапия, е способността му изключително ясно и структурирано да представя теоретичните основания на психодраматичния метод. Възприел от легендарния си учител Джейкъб Л. Морено неутолимата жажда за развитие, авторът на настоящата книга разработва неговите идеи на принципно ново ниво. Той поставя ключови въпроси, свързани със спецификата на въздействието, което имат различните психодраматични техники и ролевата игра като цяло. Отговорите открива в огромната си терапевтична практика и многобройните емпирични изследвания, които провежда в университета „Рузвелт" - Чикаго. Така върху философския фундамент на Морено Дейвид Кипър изгражда една стройна и цялостна концептуална система, която в този текст е представена като терапия на реинтеграцията чрез преживяване.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Теория и практика на психодрамата
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • Доставката до книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Маншон, Полуобувка и Мъхеста брада
Ено Рауд
Дамян Яков
рейтинг:
1%
8,50 лв.
Крокодилът Гена и неговите приятели
Едуард Успенски
Дамян Яков
рейтинг:
1%
9,00 лв.
Практически френско-български речник - Dictionnaire Pratique Français-Bulgare et plus
Съставители - Илка Атанасова, Анка Бойчева, Виргиния Тошева-Пейчева, Хачик Хачикян. Под редакцията на Хачик Хачикян.
Дамян Яков
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Робинзон Крузо
Даниел Дефо
Дамян Яков
рейтинг:
1%
6,98 лв.
Живот на нашата планета
сър Дейвид Атънбъро
Хермес
рейтинг:
1%
24,95 лв.