Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Стратегическо ръководство и лидерство

Не е наличен
Тетрадка по лидерство! Лидерството не е онова, което върши лидерът, а онова, което правят заедно лидерът и колективът. Лидерството е процес на развитие на култура, основаваща се на споделяни от повечето членове на групата ценности, които се въвеждат в действие с цел постигане на лидерската визия. Целта на изложението е да подпомогне ръководителите от средните и висшите управленски нива в министерства, агенции и всички нестопански, публични организации да разширят професионалната си квалификация, чрез разкриване на психологическите аспекти на някои страни на лидера и неговото поведение, както и чрез запознаването им с някои от механизмите за въздействие върху подчинените за постигане целите на организацията. Тук са представени някои психологически теории, както и възможностите за практическото им прилагане. Показани са и методики, които всеки ръководител сам или с помощта на специалист би могъл да използва в управленската си практика. На това пособие следва да се гледа само като на част от усилията за подобряване работата на ръководителя и снабдяването му с достатъчно надежден и приложим в практиката му инструментариум, който ще му помогне да се превърне от обикновения щатен ръководител в признат от началници, колеги и подчинени, обичан от всички, търсен за съвети и помощ, ефективен лидер.


Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Стратегическо ръководство и лидерство
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • Доставката до книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Технологии и мениджмънт
Огнян Андреев
Софттрейд
рейтинг:
1%
8,00 лв.
Фолк-Джаз-Скат
Георги Петков
ИК Нов български университет
рейтинг:
1%
14,00 лв.
Клъстърен Подход за повишаване на конкурентноспособността
Младен Велев
Софттрейд
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Тийнейджърски дневник 3
Ралица Филипова
Софттрейд
рейтинг:
1%
9,90 лв.
Косата днес 02. Стъпка по стъпка с Георги Петков
Георги Петков
Ентусиаст
рейтинг:
1%
20,00 лв.