Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Страх

Такава книга се пише много, много мъчно. Изисква много труд, търпение и любов. Това е, като да правиш хубаво вино. Трябва лозе, на лозето му трябва копане. Труд. Трябва слънце. Любов. Ако искаш да правиш силно вино, гроздето трябва да се остави да зрее, за да натрупа захар. Време. И после идва майсторството. Тошо Тошев познава отлично своите герои и знае как живеят. Той ги рисува точно, пестеливо, но все пак сложно. Като поет той търси красотата на словото, като журналист иска да пише кратко и да бъде верен на истината, като човек той страда за хората - и за героите на книгата си, и за читателите. Според принципа, че всеки читател е съавтор, тази книга дава на читателите си възможност да я обогатят, защото съм уверен, че всеки от нас е срещал някого от героите на Тошо Тошев - и ще го познае и - надявам се - ще го изобличи.
Антон Дончев


Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Страх
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.

За Автора

Тошо Тошев -

Тошо Тошев е български журналист, писател и издател. Близо 20 години е главен редактор на ежедневния вестник „Труд“ (1991–2011), когато през по-голямата си част вестникът е с най-големия тираж в страната. Член на Съюза на българските писатели. От 2000 г. е съосновател и председател на Съюза на издателите на всекидневници в България.

Автор е на книгите: „Истина за лично ползване (1984 г), „Времето за умиране стига (1988 г), пътеписа „Китай в годината на Дракона (1989 г.), романа „Страх (2001 г.), „Лъжата, Жан, Иван и другите (2003 г.), „Лъжата, Жан, Иван и Величеството (2004 г.), „Лъжата, Бойко, Георги и разни негодници“ (2011 г.), „Политическа орда“ (2017 г.).

Тошо Тошев е удостоен с орден „Стара планина“ І степен за изключителни заслуги в областта на журналистиката.

Свързани продукти
Лъжата. Жан, Иван и Величеството/ тв.к.
Тошо Тошев
Труд
рейтинг:
1%
16,99 лв.
Лъжата. Жан, Иван и другите/ лукс.
Тошо Тошев
Труд
рейтинг:
1%
24,99 лв.
Лъжата. Жан, Иван и Величеството/ лукс.
Тошо Тошев
Труд
рейтинг:
1%
24,99 лв.
Е-книга
Е-книга Лъжата - Жан, Иван и другите
Тошо Тошев
Труд
рейтинг:
1%
7,00 лв.
Е-книга
Е-книга Лъжата - Жан, Иван и Величеството
Тошо Тошев
Труд
рейтинг:
1%
5,00 лв.