Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Стив Джобс е-книга

Биографията на Стив Джобс.



Е-книга

Над 140 интервюта със самия Стив Джобс, с негови приятели, противници, колеги, конкуренти и членове на семейството!

Тази книга описва върховете и падовете на един креативен предприемач, чиито мания за перфекционизъм и яростна амбиция водят до революционни промени в шест индустрии: компютри, анимационни филми, музика, мобилни телефони, таблети и електронни книги.

В XXI век, когато всички икономики са насочили усилията си към развиването на цифрови технологии, Джобс се превръща в икона на изобретателността и въображението, съчетани със способността за намиране на приложни решения. Той знае, че за създаването на продукт, който да носи облаги и на производителя, и на клиента, трябва да се изгради мост между технологията и креативността. Стив Джобс създава компания, в която съчетава поривите на въображението със забележителните постижения на инженерството.

Макар че Стив Джобс сътрудничи за написването на тази книга, той не налага никакъв контрол върху информацията в нея. Нито личният, нито професионалният му живот са забранена територия. Дори напротив – той подканя хората да говорят открито за него. „Вършил съм неща, с които не се гордея, например това, че на двайсет и три години направих дете на тогавашната си приятелка, и начина, по който се отнасях с нея – признава той. – Но нямам тайни, които трябва да останат скрити.”

Самият той говори брутално откровено за своите колеги и конкуренти. Приятелите, сътрудниците и враговете му връщат жеста и разказват без заобикалки за неговите демони, перфекционизъм, артистичен дух и мания за контрол, които оформят облика на бизнес подхода му и иновативните продукти, родени впоследствие.

Джобс често докарва приближените си до ярост или до отчаяние. Но неговата личност и неговите продукти са взаимосвързани като хардуера и софтуера на Apple. В ръцете ви е майсторски написаната биография за живота на един изключителен човек.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Стив Джобс е-книга
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.

 

 

 

Интернет книжарница Сиела

Съвместим с

  • Е-четци
  • Kindle
  • Android
  • Apple
  • Windows

След успешно плащане, ще получите линк за сваляне на книгата.

ВНИМАНИЕ ВАЖНО! Можете да свалите само по един път файла. След това линка няма да бъде активен!

Свалете четец за е-книгата

Приложение за четене на книги Сиела Приложение за четене на книги Епъл Приложение за четене на е-книги 
Свързани продукти
Е-книга
E-книга Петокнижие Исааково
Анжел Вагенщайн
Колибри
рейтинг:
1%
7,00 лв.
Е-книга
E-книга Mail - Jazz
Олга Шурбанова; Кръстю Пастухов
Колибри
рейтинг:
1%
4,00 лв.
Е-книга
Е-книга Случаят Ванга
Николай Стоянов
Ентусиаст
рейтинг:
1%
6,00 лв.
Е-книга
Е-книга Мерилин Монро - Поверително и лично
Мишел Морган
Ентусиаст
рейтинг:
1%
10,00 лв.
Е-книга
Загадката Людмила Живкова е-книга
Крум Благов
Репортер
рейтинг:
1%
9,99 лв.