Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Стелиумите

Този справочник дава по-голямо разбиране за силите и капаните на планетните струпвания и осигурява инструменти за канализиране на огромния потенциал, който представляват. Книгата е единственият референтен труд за стелиуми и тройни съвпади в сферата на астрологията.Ако сте намерили стелиум или троен съвпад в собствения си хороскоп или в този на ваш клиент, без съмнение се питате какво означава. Този справочник дава по-голямо разбиране за силите и капаните на планетните струпвания и осигурява инструменти за канализиране на огромния потенциал, който представляват. Книгата е единственият референтен труд за стелиуми и тройни съвпади в сферата на астрологията.

С всяка глава ще добавяте нова част в сложната мозайка, която представляват тези характеристики на диаграмата – първо знакът на стелиума, после домовото разположение, последвано от индивидуалните планети в групата, а после как работят заедно.

Осъзнаването на силите и слабостите на всяка част от конфигурацията е основният инструмент за овладяване на стелиум или троен съвпад. Целта на този наръчник е да ви помогне да извлечете най-добрия потенциал с по-малко опити и грешки.

Една отличителна черта на книгата е поредицата тестове за самопроверка, чрез които да се запознаете с качествата, присъщи на знака, дома и планетите в стелиума ви.

 • Какво означава стелиум: какво да очакваме от него;
 • Как да подсилвате стелиума си според въвлечените планети – озаптяване на трудните изражения и възползване от силните;
 • Стелиумите и кариерата;
 • Водеща и алфа планета в струпването: начин на употреба;
 • Цветни есенции за облекчаване и лекуване на проблеми;
 • За стелиумите на изключителните поколения от осемдесетте и деветдесетте години на XX век.

Дона Кънингам е позната на българския читател със своите книги „Как да тълкуваме хороскопа си“, „Холистично лечение на Плутоновите кризи“ и „Луната – ключ към вътрешния ви живот“.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Стелиумите
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

 • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
 • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
 • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
 • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
 • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.

За Автора

Дона Кънингам -

Дона Кънингам е утвърден психотерапевт, социален консултант, професионален астролог и лечител с практика от над 40 години. Известна е със своите десетки ценни и добре приети в общността книги по астрология, в които споделя опита си в работата с хора и подпомагането им чрез вибрационно лечение, Бахова терапия, визуализация, медитация и други нестандартни практики. 

Родена през 1942 г., тя има над 70 години практически опит в управлението на собствения си стелиум в Близнаци.

Дона Кънингам е позната на българския читател със своите книги „Как да тълкуваме хороскопа си“, „Холистично лечение на Плутоновите кризи“ и „Луната – ключ към вътрешния ви живот“.

Свързани продукти
Завръщането на окултизма или повест за фината Седморка
Авесалом Подводни
Лира Принт
рейтинг:
1%
10,00 лв.
Мистериозните източници на "Шифърът на Леонардо"
Жан-Жак Бедю
Лира Принт
рейтинг:
1%
10,00 лв.
Фън Шуй. Енциклопедия
Ева Пригниц
Лира Принт
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Холистично лечение на Плутоновите кризи
Дона Кънингам
Лира Принт
рейтинг:
1%
14,00 лв.
Луната. Ключ към вътрешния ви живот
Дона Кънингам
Лира Принт
рейтинг:
1%
17,00 лв.