Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Сръбските интриги и коварства срещу България 1804-1914

Не е наличен
Тайната антибългарска политика на Сърбия
(1804-1914)
Дипломатически документи

Сигурен съм, че повечето читатели ще настръхнат от зловещата корица на тази книга и ще се стреснат от злокобното й заглавие. Но сигурен съм също, че у повечето читатели тези чувства ще бъдат породени от недостатъчните познания за истинския лик на тайната сръбска политика. Защото повечето българи десетилетия наред са лъгани с добре нагласени сръбскоугодни теории за славянската дружба, за православното братство и добросъседство между сръбския и българския народ.

Защото повечето българи, включително и някои интелектуалци, не знаят, че Сърбия, подобно на вампир, живее и расте с българска кръв - заграбва изконни български територии и посръбчва с най-варварски методи всички българи, попаднали под сръбска власт. А точно сръбските интриги и коварства показват сръбските документи, включени в настоящата книга.

От тези документи всеки читател ясно ще разбере, че главната цел на Сърбия винаги е била да гради своята държава за сметка на територии, заграбени от България, да увеличава населението си за сметка на посърбени българи. И то винаги без да се зачитат елементарните човешки права на българите и подписаните от Сърбия международни договори.

А тази политика продължава и днес. И днес сръбските политици продължават да следват заветите на Караджорджевичите, Обреновичите, Гарашанин и Пашич. И днес, в XXI век, всичко българско най-безмилостно се унищожава пред очите ни не само в Сърбия, а и в сръбския сателит - концлагера Македония. И то само защото е българско. И то защото Сърбия открай време провежда целенасочена и последователна политика за тотално унищожение на българския род. Защото Сърбия е била и е един от най-големите, един от най-коварните, един от най-жестоките, един от най-безмилостните и вековни врагове на България.

Това показва историята във всичките си документи, част от които ще намерите в тази книга...

Никола Григоров


Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Сръбските интриги и коварства срещу България 1804-1914
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Цар Фердинанд - циник, измамник, лъжец
Цочо Билярски - съставител и редактор Под общата редакция на Никола Григоров
Анико
рейтинг:
1%
10,00 лв.
Отрязаната глава - Васил Чекаларов
Васил Иванов Съставител - Цочо Билярски
Анико
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Даме Груев: Живот и дело - 1 и 2 част
Цочо Билярски - съставител
Анико
рейтинг:
1%
30,00 лв.
Дойранската епопея (1915-1918)
Никола Недев
Анико
рейтинг:
1%
32,00 лв.
От Сан Стефано до Париж - Най-важните договори за България (1878-1947 г.)
Цочо Билярски - предговор, съставителство и библиография
Анико
рейтинг:
1%
15,00 лв.