Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Спомени за Сталин

Нова книга за Сталин, написана от неговите съратници

Безспорно Сталин е сложна, нееднозначна и трагична личност, която оказва огромно влияние върху хода на световната история. Неговата личност и дейността му със сигурност ще продължават да са предмет на бъдещи изследвания и ще фокусират вниманието на идните поколения историци с мащабността, героизма, трагизма и величието на  историческите събития от това време.Почти седемдесет години след смъртта на Сталин споровете и страстите около личността му не стихват. Автори на тази книга са негови съратници и преки свидетели на живота му, били са част от семейството и ежедневието му, участвали са в заседанията на Политбюро и във вземането на редица съдбоносни решения.

Анастас Микоян, Лазар Каганович и Никита Хрушчов отделят огромно място на Сталин в спомените си, макар и да не са написали отделни книги за него. В настоящето издание Сталин е представен от тях като изключителен политически деец, умел ръководител, безмилостен към враговете си и твърд в решенията си мъдър ръководител на огромна страна, която постига невиждан икономически подем по време на управлението му.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Спомени за Сталин
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Камъни в черния дроб, бъбреците и жлъчния мехур
Д-р Антоанета Докова
Паритет
рейтинг:
1%
6,99 лв.
2013. Активиране на ДНК. През апокалипсис към безсмъртието
Владимир Лермантов
Паритет
рейтинг:
1%
11,99 лв.
Болести на очите
Д-р Васил Димитров
Паритет
рейтинг:
1%
7,99 лв.
Инфаркт. Съвременна методика за предпазване и лечение на сърцето
д-р Антоанета Докова
Паритет
рейтинг:
1%
6,99 лв.
Хора, години, власт. Мемоари - том 1
Никита Хрушчов
Прозорец
рейтинг:
1%
16,90 лв.