Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Списание InGlobo брой 58 декември 2021

Декември идва с истинските и фантастичните истории - срещни ги из страниците на любимото списание InGlobo

Новият брой на InGlobo е по-голям от обикновено - на 144 страници са се ширнали историите на компанията, символ на лукса – Tiffany и на египетските пирамиди, влизали в най-различни роли през хилядолетния си живот, на поета с китара Владимир Висоцки и автора на един от най-обстойните пътеписи в човешката история Евлия Челеби, на Петър I, преобразил Русия, и на новелата „Коледна песен“, с която Дикенс завинаги променя начина, по който възприемаме Коледа и грижата за ближния.



Не е наличен

Нагледен пример за правилно отношение към социално слабите е и Фугерай, където от 1516 г. досега те могат да живеят срещу годишен наем от днешни 88 евроцента, но ако допринасят с нещо за поддържането на това баварско градче.

Пътешествието ни продължава сред снежните полета на Севера, за да разберем що е то мъшинг и какво можем да научим от кучетата. А за да се стоплим, отскачаме до Персийския залив, където се намира иранският Остров на дъгата, чиято планинска почва се яде.

В далеч по-позната ни планина – Източните Родопи, са свили гнездо едни наши съвременни герои, с които стартираме новата си поредица „Има Хора“.

Необикновена личност е и вехтошарят Били, събрал край Кочериново десетки хиляди стари вещи – от пафти до ретро автомобили, и открил себе си сред тях.

А за да достигнем и ние до това осъзнаване, или поне да усещаме вътрешното си състояние, ни помага интероцепцията – способността да разпознаваме сигналите на тялото. Особеностите на обкръжаващата ни среда пък понякога водят до парадоксални ефекти като дигиталната самота – усещането, че сме по-свързани отвсякога, но никога не сме се чувствали по-сами.

За да разсеем мрачните мисли, правим преглед на най-абсурдните и забавни данъци в историята. И понеже празниците наближават, проверяваме откъде идва традицията на размяната на подаръци и препоръчваме такива, които ще се погрижат и за близките ви, и за планетата.

Утоли жаждата си за изкуство, пътешествия и знание с любимото списание InGlobo!

 



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Списание InGlobo брой 58 декември 2021
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
MODA
HYMSA Grupo Editorial EDIPRESSE
рейтинг:
1%
5,50 лв.
Юридически свят 2/2000
Нено Неновски
Сиби
рейтинг:
1%
7,50 лв.
Бизнес Спектър - бр.3 /28/, 05.03-10.04.2001
Бизнес Спектър
рейтинг:
1%
3,20 лв.
Юридически свят 1/2001
Нено Неновски
Сиби
рейтинг:
1%
7,50 лв.
сп. „Юридически свят” 1/2006
Сиби
рейтинг:
1%
7,50 лв.