Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Списание InGlobo брой 57 ноември 2021

Ноември идва с истинските и фантастичните истории - срещни ги из страниците на любимото списание InGlobo

Брой 57 на InGlobo ни среща с два от най-светлите умове на XVII и XVIII век – Жан дьо Лафонтен, който се опълчва на самия Крал Слънце в защита на своя покровител Никола Фуке и остава в историята със своите басни, и Жан-Жак Русо, чиито философски идеи оказват огромно влияние върху Просвещението и Романтизма, но и засенчват уменията му като композитор.

В броя място намират и две забележителни жени – Мерилин Монро, която до края на краткия си живот се бори с кошмарите от ранните си години като Норма Джийн, и Симона Дянкова, капитан на ансамбъла ни по художествена гимнастика, донесъл първо олимпийско злато в този спорт.

Не сме забравили и историите – истинската за византийското владичество над българските земи и фантастичната за Хари Потър и това какво го прави толкова привлекателен за поколения почитатели.

Търсим отговорите и на други въпроси – какво предизвиква някои от най-честите реакции на човешкото тяло, които все още не са докрай обяснени от науката, къде се къса нишката между българското кино и българските зрители и какво ни очаква, когато компютрите станат по-„умни“ от нас.

И понеже обичаме природата, потъваме в пъстрата есенна палитра на Витоша и представяме идеи за намаляване на хранителните отпадъци.
Не е наличен

Утоли жаждата си за изкуство, пътешествия и знание с любимото списание InGlobo!Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Списание InGlobo брой 57 ноември 2021
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв, стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • ВАЖНО! По време на промо кампания -50% безплатната доставка за всички стоки отпада за срока на промоцията! Фиксира се доставка от 3.99 лв за всички поръчки.
  • Доставката до книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди да завършете поръчката си.
Свързани продукти
MODA
рейтинг:
1%
5,50 лв.
Юридически свят бр.1/2000
рейтинг:
1%
7,50 лв.
Юридически свят 2/2000
рейтинг:
1%
7,50 лв.
Бизнес Спектър - бр.5 /30/, 10.05-11.06.2001
рейтинг:
1%
3,20 лв.
Бизнес Спектър - бр.3 /28/, 05.03-10.04.2001
рейтинг:
1%
3,20 лв.