Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Списание InGlobo брой 53 юни 2021

Брой 53 на InGlobo идва с юни и е събрал ярки личности, пъстри истории, разбира се - кино, театър, космос и един необичаен дом на брега на океана

В новия брой разказваме за двама нобелисти – Боб Дилън, който стана поредният лауреат, неполучил наградата си лично, и Лайнъс Полинг, отличен и за изключителните си научни постижения, и за миротворческата си дейност. Продължаваме с Хърбърт Уелс и неговата „Война на световете“, с един от бащите на социологията Макс Вебер и с Константин Станиславски, чиято система за подготовка на актьори и до днес е най-популярната в света.

Оставаме на вълна кино и театър, за да покажем, че те имат силата наистина да променят, независимо дали става дума за децата от село Дерманци или за обитателите на един шведски затвор в средата на 80-те, чиято история има неочакван край. Проследяваме метаморфозите и по дългия път на дамските чанти и нефта.

Пренасяме се и в безкрайните космически простори само за да разберем, че за много от използваните там технологии учените се вдъхновяват пак от земната природа. За финал обръщаме внимание на два коренно противоположни възгледа за живота. От едната страна е носталгията, живееща само със спомените, а от другата – примерът на една българка, оставила всичко старо зад гърба си създала своя нов дом на брега на океана в Тайланд.

Приятно пътешествие!

  • Брой: 53/2021;
  • Месец: Юни, 2021 г.


 

 



Не е наличен

 

Утоли жаждата си за изкуство, пътешествия и знание с любимото списание InGlobo!

 



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Списание InGlobo брой 53 юни 2021
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
MODA
HYMSA Grupo Editorial EDIPRESSE
рейтинг:
1%
5,50 лв.
Юридически свят 2/2000
Нено Неновски
Сиби
рейтинг:
1%
7,50 лв.
Бизнес Спектър - бр.3 /28/, 05.03-10.04.2001
Бизнес Спектър
рейтинг:
1%
3,20 лв.
Юридически свят 1/2001
Нено Неновски
Сиби
рейтинг:
1%
7,50 лв.
сп. „Юридически свят” 1/2006
Сиби
рейтинг:
1%
7,50 лв.