Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Списание InGlobo брой 51 април 2021

Новият брой на InGlobo идва с ударна доза изкуство и с истории, които лекуват душите

Главни герои в 51 брой на любимото ти списание са недостижимите Гауди и Чаплин с неговия музикален гений на, Ван Гог с неговото „Червено лозе“ и с нейно величество електрическата китара. Потопи се в разказа на големия виолончелист Венцеслав Николов за парижкото му пътешествие.

От Париж се пренасяме отвъд Полярния кръг, в Свалбард, където всичко влиза в категорията „най-северно в света“, включително две статуи на Ленин. А един от най-романтичните спомени от пътуванията си остават пощенските картички, чиято история също разказваме, както и една друга, също толкова романтично-носталгична, на моменти драматична, но продължаваща вече 95 години – тази на кино „Влайкова“.

Своя край, при това трагичен, обаче има едно друго пътуване – третото околосветско на Джеймс Кук, а ние преглеждаме старите документи, за да разберем как се е стигнало до него. На по-жизнеутвърждаваща вълна разбираме защо спортът е полезен за ума и как протичат брачните обреди при животните. И понеже никой не е съвършен, повдигаме завесата на бляскавия моден подиум, за да видим, че зад нея се крият много скандали.

  • Брой: 51/2021;
  • Месец: Април, 2021 г.




Не е наличен

Утоли жаждата си за изкуство, пътешествия и знание с любимото списание InGlobo!



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Списание InGlobo брой 51 април 2021
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Klimt
Gilles Neret
Taschen
рейтинг:
1%
36,90 лв.
Реализъм
Керстин Щремел
Алианс-97
рейтинг:
1%
16,00 лв.
Леонардо Да Винчи For Dummies
Трейси Бар
Алекс Софт
рейтинг:
1%
15,00 лв.
Тежестта
Джанет Уинтърсън
INK
рейтинг:
1%
11,00 лв.
Български светци и празници - допълнено издание
Лилия Старева
Труд
рейтинг:
1%
19,99 лв.