Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Списание InGlobo брой 45 септември 2020

InGlobo е месечно списание за пътешествия, необикновени личности, вълнуващи истории, изкуство и популярна наука.

Изданието е известно със задълбочените си и разнообразни материали, съчетани с уникален дизайн.


Медията предлага на читателите си знание и забавление, като разказва и работи за един по-интелигентен свят.



Не е наличен

В септемврийския брой на InGlobo поглеждаме към бъдещето, за да видим какви обещания крият технологиите за развитие на алтернативните горива.

Тръгваме и на пътешествие из Източните Родопи с друг футуристичен играч – Nissan JUKE, с който се любуваме на величествените лешояди, стигаме до най-дългия въжен мост в страната и разплитаме древни мистерии в местността Глухите камъни. Връщаме се и назад, за да разкажем историята на легендарните самураи и да се срещнем с руския класик Николай Гогол, от когото опитваме да разберем защо един писател виртуоз би изгорил ръкописа си. До ден днешен огънят играе ключова, но този път положителна, роля и в създаването на уискито, с което дребничкият г-н Джак Даниъл се прочува по цял. Изключително успешен е и друг американски износ – джазът, но в родината си през 20-те години на миналия век той се сблъсква с предразсъдъците и клеймото, че е вреден за здравето. Днес никой не спори, че джазът е изкуство, но за такъв статут вече може да претендира и... маникюрът, при това от висотата на хилядолетните си традиции. На стари лаври обаче не лежат неколцина известни футболисти, които след края на своята кариера откриват у себе си неподозирани таланти. Извън всякакви клишета са и най-необичайните патенти в света, които може и да не го променят, но поне ще ни помогнат да се посмеем.

Като продукт на нечие развинтено въображение изглежда и едно изумително, но съвсем реално място – червеният плаж в Панджин, Китай, греещ в началото на септември в пълния си приказен блясък.

Есента носи топли обещания за нови чудни преживявания, но лятото още е тук, а брой 45 на InGlobo помага да му се насладим пълноценно. Приято четене!



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Списание InGlobo брой 45 септември 2020
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
MODA
HYMSA Grupo Editorial EDIPRESSE
рейтинг:
1%
5,50 лв.
Юридически свят 2/2000
Нено Неновски
Сиби
рейтинг:
1%
7,50 лв.
Бизнес Спектър - бр.3 /28/, 05.03-10.04.2001
Бизнес Спектър
рейтинг:
1%
3,20 лв.
Юридически свят 1/2001
Нено Неновски
Сиби
рейтинг:
1%
7,50 лв.
сп. „Юридически свят” 1/2006
Сиби
рейтинг:
1%
7,50 лв.