Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Специални разузнавателни средства и служби за сигурност

  • Автор: Огнян Стоичков;
  • Дизайн на корица: Дамян Дамянов.


Монографията на Огнян Стоичков може да служи като своеобразен наръчник на всички органи, които имат отношение към искането, използването и прилагането на специални разузнавателни средства, но с това достойнствата ѝ не се изчерпват. В нея са систематизирани уместни предложения, включително за промени в законодателството, които не просто са почерпени от практиката на службите за сигурност, но и са пречупени през значителния опит на колегата Стоичков като част от органа, контролиращ прилагането на СРС. Този негов професионален опит е обусловил и един друг специфичен подход при анализа – не просто да се търси оптимизацията на дейностите, свързани със СРС, но и те да бъдат осъществени при максимално съблюдаване на правата на гражданите.

Проф. Борис Велчев, д.ю.н.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Специални разузнавателни средства и служби за сигурност
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.

За Автора

Огнян Стоичков -

Огнян Стоичков е магистър по право от Юридическия факултет на СУ „Св. Кл. Охридски“ (1992 г.). Доктор по национална сигурност – ВА „Г. С. Раковски“. През 1993 г. е младши съдия в Софийски градски съд. От 1994 г. до момента е адвокат от Софийска адвокатска колегия. Бил е председател на Комисията по образование и наука в 41-то Народно събрание (2009–2013 г.). Преподава в Националния институт на правосъдието и във Военна академия. Член на Националното бюро за контрол на специални разузнавателни средства (от 2013 г. до момента).

Свързани продукти
Зима в рая
Елин Хилдебранд
Сиела
рейтинг:
100%
17,90 лв.
Христо Ботйов - Опит за биография
Захарий Стоянов
Сиела
рейтинг:
1%
5,00 лв.
Силата на мита
Джоузеф Камбъл
Сиела
рейтинг:
1%
25,00 лв.
Майките
Теодора Димова
СИЕЛА
рейтинг:
1%
15,00 лв.
Убийте Скитник - Българската и британската държавна политика по случая Георги Марков
Христо Христов
Сиела
рейтинг:
1%
30,00 лв.