Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Софтуер за управление на бизнеса

4 Артикули

Настрой възходяща посока
на страница
 1. СИЕЛА ИНФО
  -20%
  СИЕЛА ИНФО
  рейтинг:
  1%
  Regular Price 1032,00 лв. Special Price 825,60 лв.
 2. Измамата Сан Стефано - Електронна книга - Сиела
  Не е наличен
  ИСКОВЕ ПО НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ
  рейтинг:
  1%
  0,00 лв.
 3. poslednata-lubov-na-baba-dunq-epub-ebook-ciela
  СИЕЛА GDPR ПАКЕТ
  рейтинг:
  1%
  864,00 лв.
 4. БАЗИ ДАННИ ПО ПОРЪЧКА
  Не е наличен
  БАЗИ ДАННИ ПО ПОРЪЧКА
  рейтинг:
  1%
  0,00 лв.

4 Артикули

Настрой възходяща посока
на страница

Добре дошли в Сиела - водещата фирма в областта на правно-информационните системи. От над 20 години ние предоставяме надеждни и иновативни решения, свързани с правото и софтуера. Нашата цел е да ви осигурим бърз и лесен достъп до всички съдебни актове, закони и информация, свързана с правната среда в България.

Сиела Инфо е един от нашите продукти, който предоставя консолидирана информация за бизнеса в България от множество източници. С помощта на този софтуер можете да получите пълна бизнес история на регистрираните промени след 2008 година. Информацията включва икономическо дефиниране по КИД 2008 кодове, годишни обороти, регистрирани търговски марки и много други важни данни.

Защо бизнесът ползва Сиела Инфо

Сиела Инфо съдържа интегрирана информация и пълна история за промените в Търговския регистър, регистъра на юридическите лица с нестопанска цел, Регистъра БУЛСТАТ и Регистъра на НАП за ДДС регистрация. Софтуерът позволява и откриване на непряка свързаност между лицата, включително връзки с участието на трети лица. Всяко досие съдържа актуалното състояние на компаниите, информация за регистрираните промени в управлението, дейността през годините, история на ДДС регистрация и други важни данни.

Нашата информационна система се актуализира всекидневно, осигурявайки ви достъп до всички регистрирани промени в бизнес историята на икономическите субекти. Това ви дава възможността за бързи справки относно актуалното състояние, управляващите лица, броя на служителите, данъчните задължения и други важни параметри.

Гореописаният софтуер "Сиела Инфо" предлага възможности за прогнозиране на бизнеса. С помощта на програмата "маркет анализ" можете да извършвате анализ на пазара и да получавате статистически данни, които ви помагат да прецените потенциала и конкурентоспособността на определен бизнес сектор. Инструментите за прогнозиране могат да ви дадат представа за бъдещите тенденции, пазарни условия и възможности за развитие.

Освен това, "Сиела Инфо" предлага и функционалност за финансов анализ. С помощта на инструментите за финансов анализ можете да прегледате финансовите отчети на дадена компания и да анализирате финансовите й показатели като рентабилност, ликвидност, задължения и други. Това ви помага да оцените финансовото състояние на компанията и да направите информиран избор за бизнес партньорство или инвестиции.

Важно е да се отбележи, че "Сиела Инфо" предоставя само информация, базирана на публично достъпни данни от различни регистри и регистърни агенции. Тя не представлява правно или финансово консултиране и трябва да се използва като основа за собствени изследвания и решения.

Сиела инфо дава достъп до следната информация

 • Търговски регистър;
 • Регистър на юридическите лица с нестопанска цел;
 • БУЛСТАТ;
 • Регистър на НАП за ДДС регистрация. 

Ако имате нужда от достъп до информацията и функционалностите на "Сиела Инфо", можете да се свържете с нас онлйн на Ciela.com и да се запознаете с нашите пакети и цени. След получаването на Вашата онлайн поръчка нашите представители ще ви помогнат да изберете най-подходящото решение за вашите нужди и да ви предоставят необходимата поддръжка и обучение. Всичко това, за да може вашето бизнес решение да бъде базирано на актуална и надеждна информация.