Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

ИСКОВЕ ПО НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ

SKU
ИСКОВЕ ПО НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ


0,00 лв.

ИНДИВИДУАЛНА ОФЕРТА!

Регулярна информация за заведените съдебни искове за несъстоятелност

С услугата „Искове по несъстоятелност“ се предоставя регулярна информация за заведените в търговските отделения на окръжните съдилища искове за несъстоятелност, както и за тези, за които се чака произнасянето на съда и няма обявяване.Не е наличен

Ползване на продукта

Услугата „Искове по несъстоятелност“ се заплаща като годишен абонамент, съгласно Общите условия.

Клиентите получават данните по електронна поща два пъти дневно (в HTML и MS Excel формат). Първият мейл съдържа обновената информация от предишния ден, а вторият - пълна актуализация с развитие по исковите молби.

За допълнителна информация и оферта: тел. 02 903 0000, имейл: [email protected].

 

СЪДЪРЖАНИЕ:

 

Клиентите, абонирани за услугата „Искове за несъстоятелност“, получават като входящи данни: дата на подаването на иска и окръжен съд, който ще го разглежда, кои юридически лица са ищци и ответници по търговския спор (БУЛСТАТ или ЕИК, наименование, седалище). Информацията се актуализира според развитието на иска, включително датата на оттегляне на молбата или на определението за отказ.

Мейлите съдържат и данни за краткосрочна ликвидност за бърза оценка на длъжника.

Тази предварителна информация за всички постъпили искови молби за обявяване на процедура по несъстоятелност на територията на страната са инструмент за планиране на бизнес операции и превенция на възможни търговски и кредитни рискове.

Информацията е и средство за оценка на стопанската адекватност на доставчици, търговски партньори и клиенти.

Наличието на молба от кредитор (дори при отказ на компетентния съд да открие процедура по несъстоятелност) дава сигнал за временни или продължителни финансови затруднения на юридическото лице. Те са и основен показател при оценка на краткосрочната ликвидност на фирмите. Напишете вашето мнение
Вие оценявате:ИСКОВЕ ПО НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
-30%
СИЕЛА GDPR ПАКЕТ
рейтинг:
1%
Regular Price 864,00 лв. Special Price 604,80 лв.
-30%
СИЕЛА ИНФО
рейтинг:
1%
Regular Price 1032,00 лв. Special Price 722,40 лв.