Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Случаите на комисар Кроче - предстощо

Продуктът е предстоящ. Натиснете "Заявка за поръчка", за да го получите веднага при пристигането му.

Кроче е неповторимият, дълбокомислен и хитър комисар на Рикардо Пиля от неговия роман "Мишена в нощта". Пиля го превръща в главен герой на поредица от криминални разкази от читателите имат възможност да разкрият с него немалко престъпления, сред които има както убийства и кражби, така и "по-своенравни" прекрачвания на закона. С тези творби авторът намига на Агата Кристи, Артър Конан Дойл, Едгар Алън По и Хорхе Луис Борхес.Кроче е неповторимият, дълбокомислен и хитър комисар на Рикардо Пиля от неговия роман "Мишена в нощта". Пиля го превръща в главен герой на поредица от криминални разкази от читателите имат възможност да разкрият с него немалко престъпления, сред които има както убийства и кражби, така и "по-своенравни" прекрачвания на закона. С тези творби авторът намига на Агата Кристи, Артър Конан Дойл, Едгар Алън По и Хорхе Луис Борхес. Самият Пиля казва:

"Харесва ми този мъж заяради неговото минало, заради жъображението, с което се изправя срещу трудностите. И винаги се оказва замесен в няккакви згадъчни чужди дела. Комисарите от този род са винаги малко наивни и ризрачни, понеже - както основателно казваше Борхес - в живота престъпленията се разкриват (или прикриват) с мъчения или предателства, докато криминалната литература се стреми (без успех) към свят, в който  справедливостта се доближава до истината."Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Случаите на комисар Кроче - предстощо
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • Доставката до книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • Доставката на закупен правен софтуер на Сиела Норма АД е безплатна.
Свързани продукти
Лудвиг
Давид Албахари
Панорама
рейтинг:
1%
9,00 лв.
Креватът със златния крак
Зигмунд Скуинш
Панорама
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Дълга е нощта
Ферида Дуракович
Панорама
рейтинг:
1%
9,00 лв.
Бар Флобер
Алексис Стаматис
Панорама
рейтинг:
1%
16,00 лв.
Бижутерът
Рикардо Пиля
Панорама
рейтинг:
1%
12,00 лв.