Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Скритата ви същност

Разбулените тайни на дванадесети дом

Дванадесетият дом в астрологията е сфера на творческо вдъхновение, духовност и състрадание. Но също именно там ще открием и нашите демони: себеподривни модели, бягство и най-скритите страни от нашата сянка.

Известният астролог Трейси Маркс ни поднася рядката комбинация от уникалния си астрологически опит и литературен талант, съчетани с дълбочинна психология, за да предостави дълбоко прозрение относно вътрешните механизми същевременно на скритите слабости и на силните страни на дванадесетия дом.

Книгата съдържа още практични и лесни за използване работни листове, които ни предоставят път за задълбочаване на нашето лично осъзнаване.
 • Част 1: Дванадесети дом: скритата ви мъдрост: въведение в значенията на дванадесети дом с конкретни примери, които свързват различните функции на домa с отделните поставяния на планети и знаци.
 • Част 2: Планетите и знаците в дванадесети дом: значенията на важните за вас планети на дванадесети дом – които го заемат или които управляват знаците на неговата куспида.
 • Част 3: Психодинамиката на конфликтите на дванадесети дом: психологическо изследване на конфликтите, които може да възникнат, когато енергиите на дванадесети дом се проявяват по саморазрушителни начини.
 • Част 4: Процесът на интегриране: освобождението на дванадесети дом.
 • Част 5: Себетрансформиране чрез работа със сънищата: посредством поредица от казуси, изведени от собствената практика на автора, ще научите колко е полезно да работите със своите сънища.
 • Част 6: Колективната сянка: астрологията на колектива, която се фокусира върху колективното несъзнавано и върху дилемите по дванадесети дом.

Чрез сблъсък с вашия дванадесети дом и посредством трансформирането на неговите енергии може да се изправите пред най-мрачните, най-изкривени или ранени страни от себе си. Но също е вероятно да откриете скрити таланти и източници на удовлетворение, както и нови измерения на собствените ви мъдрост, любов и духовност.

„В дванадесети дом ние вътрешно изживяваме миналото; отново и отново отиграваме за себе си старите драми, репетираме някогашните сценарии. Но тук се ражда новото; ние сме оплодотворени, отглеждаме нови тела, износени, узрели в тъмната безопасност на нашето подводно светилище. После, когато планетите изплуват от дванадесетия ни дом и пресекат асцендента ни, изскачаме от черупката си и прегръщаме новия си живот.

Аз изпитах вътрешното богатство на моя дванадесети дом. Тук дори сенчестата ми същност, отхвърленото ми същество и тъмната болка и гняв от миналите рани, които гнояха без лечение, разкриха скритите си съкровища. Всяко потрепване в дванадесети дом е нов живот, очакващ да се роди. Всяка среща с потисната енергия първоначално е заплаха за старата същност, която я отрича; отначало тя е забулена в мрака на нашия страх; изкривените форми, които приема, са формите на страха ни.

Но като вярваме на новите раждания у нас, като се изпълваме с дъха на нов живот, страхът се разсейва. Отваряме се към светлината на съзнанието и на състраданието и тя ни лекува. Чувстваме себе си, познаваме себе си, притежаваме себе си – истинската си същност – а не просто образите, които са ни поддържали, докато истинската ни същност е живеела в скривалище, очаквайки раждане.

Аз изпитах и все още изпитвам богатството на дванадесети дом. Вие също можете.“

Трейси МарксНапишете вашето мнение
Вие оценявате:Скритата ви същност
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

 • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5.99 лв.
 • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
 • За поръчки с BOX NOW доставката е безплатна.
 • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
 • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Завръщането на окултизма или повест за фината Седморка
Авесалом Подводни
Лира Принт
рейтинг:
1%
10,00 лв.
Мистериозните източници на "Шифърът на Леонардо"
Жан-Жак Бедю
Лира Принт
рейтинг:
1%
10,00 лв.
Изкуството на астрологическата интерпретация
Трейси Маркс
Лира Принт
рейтинг:
1%
13,00 лв.
Пътят на себеразкриването
Трейси Маркс
Лира Принт
рейтинг:
1%
17,00 лв.
Планетните аспекти: от конфликт към сътрудничество
Трейси Маркс
Лира принт
рейтинг:
1%
15,00 лв.