Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Скъпоценните камъни от А до Я - Енциклопедичен речник на скъпоценните камъни

Вълшебство и омая се пречупват през красотата на скъпоценните камъни и неведнъж човек е занемявал, вгледан в тях.Вълшебство и омая се пречупват през красотата на скъпоценните камъни и неведнъж човек е занемявал, вгледан в тях. Не всички, които проявяват интерес, обаче имат достатъчна информация за тях, като същност, образуване, обработване, използване, опазване, поверия, предания и т.н. Настоящият речник (второ преработено и допълнено издание; 230 с., от които 96 с. цветни илюстрации) ще попълни в голяма степен знанията на читателя за тези най красиви и затова най-търсени представители на минералното царство. В него читателят ще намери най-съвременна информация за всички използвани днес като скъпоценни камъни минерали и други материали – и за широко познатите, и за новите, и за редките, и за малко познатите. Заедно с тях в речника са намерили място и данни за по-общите термини, свързани с търсенето, обработването и предлагането на скъпоценните камъни. И всичко това – в българска транскрипция и на език, достъпен както за специалистите, така и за любителите и ценителите на украшения и на художествено-декоративни изделия от скъпоценни камъни.

Тодор ТодоровНапишете вашето мнение
Вие оценявате:Скъпоценните камъни от А до Я - Енциклопедичен речник на скъпоценните камъни
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Пътувани сънища - Тибет, Индия, Непал
Димитрина Проданова
Авангард Прима
рейтинг:
1%
16,00 лв.
Сенки от миналото
Елина Капинова
Авангард Прима
рейтинг:
1%
18,00 лв.
Хагабула
Тодор П. Тодоров
Жанет - 45
рейтинг:
1%
20,00 лв.
Из тайните на планетата Земя
Тодор Тодоров
Авангард Прима
рейтинг:
1%
35,00 лв.
В удивителния свят на скъпоценните камъни
Тодор Тодоров
Авангард Прима
рейтинг:
1%
30,00 лв.