Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Силата на запознаването с нови хора

Инициирайте разговори и ги поддържайте, изграждайте отношения и приятелства и разширявайте бизнеса си

Дебра ФайнТоп лидери и професионалисти за…

Силата на запознаването с нови хора

„В нашия бизнес воденето на непринуден разговор е сред най-важните лидерски умения. Демонстрирането на умения за водене на разговор и използване на техники за изграждане на взаимоотношения както в светски, така и в бизнес ситуации, е ключ към успеха.“

Вицепрезидент, Развитие на хората, AMERUS Group

„Информацията, която дискутира Дебра Файн, може да бъде използвана както в личния, така и в професионалния живот.“

Texas Dental Association

„Вашият материал ми помогна да осъзная, че „непринуденият разговор“ е съществен компонент на работата ми и от живота на всеки човек. Непринуденият разговор е удоволствие, стига да го направите такъв, и банален и несъществен, ако смятате, че общуването с други хора е банално и несъществено действие.“

Дан Ундъруд, ски курорт Вейл

„Вашето послание несъмнено не само ще намери отражение в по-доброто обслужване на клиентите, но и във внезапното желание на хората да отидат на следващото корпоративно събитие.“

Главен мениджър, Destination Services of Colorado, Inc.

„Давам неквалифицираната си препоръка на всеки член на група или практик да се запознае с този материал, за да получи полезна и практична информация за изкуството на общуването.“

С. Кент Лосън, д-р по дентална хирургия, Aurora Orthodontics

Посвещение

Посвещавам с любов на вятъра под крилете ми, съпруга ми Стив, и двата ми великолепни източника на вдъхновение – Джаред и Сара.

Силата на запознаването с нови хора

Известен съм с думите: „Днес си същият, какъвто ще бъдеш след пет години, ако се изключат книгите, които четеш, и хората, с които се срещаш.“ И тази изумителна книги ще ви научи как да дадете силен тласък на умението си да се запознавате с нови хора. Ще ви помогне да влеете нова енергия в бизнеса или кариерата, както и във всички сфери на живота си.

Дебра ни учи как да увеличим броя на хората, с които се запознаваме, защото това е главното умение, което може да ни помогне да постигнем отлични резултати в нашия бизнес или кариера. Всички особено успели хора, които съм срещал, познават още много други хора.

Помнете, вероятно не хората, които познавате сега, ще вземат съществено участие в бъдещия ви успех; необходимо е да се запознавате с нови хора, за да увеличите успеха си. С колкото повече нови хора се запознавате, на колкото повече хора помагате с това, което можете да им предложите, толкова повече можете да успеете.

„Силата на запознаването с нови хора“ е безценен източник на информация и примери, които могат да ви помогнат да се запознавате с повече хора и това да ви доставя удоволствие. Прочетете тази книга и развийте и усъвършенствайте уменията си за запознаване с нови хора. И тогава вие също ще тръгнете по пътя към страхотния успех.

Страхотно ваш,
Чарли „Страхотния“ ДжоунсНапишете вашето мнение
Вие оценявате:Силата на запознаването с нови хора
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Отговори за непосветения ч.1
Зор Алеф
Анхира
рейтинг:
1%
10,00 лв.
Отговори за непосветения ч.2
Зор Алеф
Анхира
рейтинг:
1%
14,00 лв.
Възвание към светлината
Зор Алеф
Анхира
рейтинг:
1%
9,00 лв.
Наръчник по забогатяване - Станете богати без да ви нарежат кредитните карти
Шарън Лехтър
Анхира
рейтинг:
1%
10,00 лв.
Екстремна духовност. Радикални методи на пробуждане
Толи Бъркън
Анхира
рейтинг:
1%
7,00 лв.