Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Седемте нива на съществуване

Разкрийте видимите и невидимите сили, които определят измеренията на тази Вселена и цялото Творение отвъд нея.Създадена от Ваяна Стайбъл през 1995 г., системата Тета-лечение използва мозъчните Тета вълни – за които преди се вярваше,че са достъпни само по време на дълбок сън и медитация – за да се свърже с енергията на Всичко, Което Е, съзидателната енергия във всичко съществуващо, и да наблюдава лечението и промяната на ограничаващите убеждения. Тази книга очертава философията и предназначението на всяко от седемте нива на съществуване и ще обогати познанията на всички практикуващи, които вече споделят вълшебството от преживяването на енергийната работа и лечение.

Ваяна представя вълнуваща нова концепция за разбирането как и защо работи Сътворението на физическо и духовно ниво и как това е свързано с нас самите на всички нива. Тя ще ви преведе през измеренията, които са в основата на самия живот, и ще ви покаже как да възприемате тези космически сили в цялото им великолепие и как да използвате техните конкретни енергии за лечение и духовно развитие. Нивата на съществуване са достъпни за всеки от нас, така че да ги разберем и използваме за доброто на всички.

Задълбочете своето разбиране на Тета-лечението и седемте нива на съществуване, като научите повече за системите от вярвания, силите и лечебните възможности на всяко от тях:

 • Нивото на Създателя на Всичко, Което Е – енергията, която преминава през всички видими и невидими неща.
 • Нивото на Законите, които формират тъканта на Вселената.
 • Нивото на Божествените същества.
 • Нивото на света на духовете.
 • Нивото на физическия свят, където живеем ние.
 • Нивото на витамините, растенията, дърветата и елементалите.
 • Нивото на минералите, кристалите, почвата и камъните – всички елементи, които създават Земята в нейната първоначална форма.


Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Седемте нива на съществуване
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

 • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
 • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
 • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
 • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
 • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Окултна философия - Том 2
Хенрих Корнелий Агрипа фон Нетесхайм
Аратрон
рейтинг:
1%
17,00 лв.
Окултна философия - том 1 - Природна магия
Хенрих Корнелий Агрипа фон Нетесхайм
Аратрон
рейтинг:
1%
16,00 лв.
Тета лечение
Ваяна Стайбъл
Аратрон
рейтинг:
1%
23,00 лв.
Тета лечение за напреднали
Ваяна Стайбъл
Аратрон
рейтинг:
1%
20,00 лв.
Тета лечение - болести и разстройства
Ваяна Стайбъл
Аратрон
рейтинг:
1%
26,00 лв.