Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Щом аз мога и ти можеш

Книгата „Щом аз мога, и ти можеш!“ е предназначена за всички, които са осъзнали колко е важно да бъдеш ПОЗИТИВЕН, колко необходима е правилната СЕБЕОЦЕНКА и колко полезно е да се ЕКСПЕРИМЕНТИРА.Не е наличен

Амбицията на автора е помогне на тези, които искат да го последват, да постигнат крайната си цел – финансова независимост. Той споделя примери, дава съвети, предлага насоки въз основа на личния си опит, като отчита погрешните си практически стъпки или нагласи.

В тази книга младият човек ще открие много прилики със своята съдба, от една страна, както и много различия, от друга, но и много напътствия, които биха му помогнали да успее в областта, в която се развива.

Всеки има нужда от увереност, която да му помага в живота. Всеки се стреми да открие „съвършенството“и „скритата тайна”, която носи, но не всеки може да открие пътя, по който да тръгне.

Според автора книгата „Щом аз мога, и ти можеш!“ може да отвори очите на всекиго да види правилния път за себе си.

„Не можем да имаме всичко. Трябва да си направим преценка – дали и доколко това, което имаме, е това, което искаме, и доколко то ни прави да сме тези, които сме.

Всичко започва и свършва с нас. С мен. С теб. С него/нея.

Бъдете себе си и никой друг!“

Книгата стига до изводи относно важни аспекти от кариерното развитие на един човек – позитивното мислене, нагласата да се действа, да се комуникира/контактува с различни субекти; как да бъдем на печалба в края на месеца както като компания, така и в личен план, как да харчим своите финанси така, че да имаме скъпи качествени неща.

Заключението е ясно:

ВСИЧКО ЗАВИСИ САМО И ЕДИНСТВЕНО ОТ ТЕБ!

Тази книга има функцията и на имиджмейкър – тя предлага стандартите и моделите за подражание и е коректив на погрешно зададени практики през годините.

За автора е важно да сподели не само съвети и практики, които да очертават ролевия модел, който да се следва, НО и такива, които са неуспешни и трябва да се избягват.

Понякога това помога дори повече. Просто защото моделът директно се разпознава като обречен на провал.

Разсъжденията, анализите и препоръките са групирани в няколко основни теми, които да стимулират читателя:

 • Да бъде отворен към новото – винаги и навсякъде
 • Да се обучава – винаги и когато това е възможнo
 • Да рискува – тогава, когато счита това за необходимо
 • Да бъде активен – в мислите и в действията
 • Да бъде позитивен – винаги, дори когато това му се струва трудно постижимо и невъзможно
 • Да не се подценява – човек трябва да има положителна самооценка за себе си
 • Да анализира – всяка трудност е предизвикателство и ако правилно бива анализирана, ще има правилни последействия

Това е първата българска автобиографична книга, в която авторът споделя богатия си опит от изграждането си като мениджър, имайки благородната амбиция да предаде знанията, целеустремеността и волята си на всички млади хора.

На едни тя ще предложи информация как да превъзмогнат страховете си, а на други - как да анализират постъпките си, да бъдат активни. И не на последно място ще даде на всички идея - КАК ДА УСПЕЕМ!!!

Нещо, което всички искаме!Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Щом аз мога и ти можеш
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

 • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
 • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
 • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
 • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
 • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.

За Автора

Бойко Манев -

Кариерата ми в сферата на туризма и хотелиерството започна много „случайно“ по време на първото ми посещение в САЩ през лятото на 2002 г, когато едва на 21 години, без ден опит в тази сфера аз се впуснах с широки отворени ръце, жаден за нещо ново и нещо различно. За период от две години смених различни длъжности, докато накрая се издигнах до позиция  Заместник управител в отдел „Рецепция“ и Мениджър, отговарящ за стандартите в хотела.

            През есента на 2005 г.  продължих своят път в тази сфера отваряйки нова страница – хотел „Радисън САС“ в София, България. Работата ми там продължи пет години и половина и изостри моя глад за развитие в областта на туризма. Това беше мястото, където бях мотивиран и се затвърдих като капацитет в тази област. Там имах възможност да работя с много професионалисти с дългогодишен международен опит.

            След като извървях пътя в кариерното израстване, преминавайки през четири позиции, през март 2011 г. се разделих с  хотел „Радисън“, от който започна моята реална кариера в България. През месец юни започнах нов път в нов хотел, с по-големи отговорности и задължения. Бях поканен в най-големия хотел от градски тип на Балканите – „Дедеман Принцес София хотел”, където заслужено станах най-младият „Заместник изпълнителен директор” – едва на 31 г.

            През 2013 г. пътят ми премина през три хотела и три различни компании, за да стигна в българска верига на топ-мениджърска позиция като „Ръководител човешки ресурси”. През 2014 г., след като станах и сертифициран обучител в областта на хотелиерството, реших да споделя знанията и опита си  и започнах да пиша книгата „Щом аз мога, и ти можеш“.

            В момента съм ментор в сферата на хотелиерството и туризма и провеждам обучения в България, Чехия, Белгия и Казахстан. Имам над 50 успешно проведени обучения с над 1000 участници.

            Амбицията ми е тази книга да достигне до максимален брой млади българи. Такива, които търсят себе си. Такива, които искат нещо ново. Такива, които носят духа на промяната! Вярвайте в себе си – Щом Аз мога и Вие можете!

Свързани продукти
Интелектуалецът Емануил Попдимитров
Катя Кузмова-Зографова
Труд
рейтинг:
1%
4,99 лв.
Дългът
Георги Гуторанов
Гуторанов
рейтинг:
1%
6,00 лв.
Мемоарите на една гейша
Артър Голдън
Обсидиан
рейтинг:
1%
22,00 лв.
Убийте Скитник - Българската и британската държавна политика по случая Георги Марков
Христо Христов
Сиела
рейтинг:
1%
30,00 лв.
Гео Милев - жрец на истината и свободата
Леда Милева - съставител
Захарий Стоянов
рейтинг:
1%
4,00 лв.