Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Сборник по математика за 11. клас - Анубис 2021

Сборникът по математика за 11. клас на издателство „Анубис“ е съобразен с новата учебна програма

Сборникът е предназначен за всички единадесетокласници, независимо по кой учебник работят. Осигурява ефективна подготовка през цялата учебна година, насочена към компетентностите в учебната програма.

Създава условия за мотивация за учене и осмисляне на изучавания материал в 11. клас чрез подходящи задачи. Подкрепя подготовката за ДЗИ в частта на учебния материал до 11. клас включително. Способства за формиране на математическа култура.

Изданието е съобразено с новата учебна програма и е одобрено от МОН!
Сбоникът ще бъде полезен и за учители и ръководители на курсове в извънучилищни занимания:

  • Подходящ е за допълнителна работа по математика във всички форми на подготовка, без да е свързан с конкретен учебник.
  • Осигурява достатъчно задачи за упражнение и затвърждаване на изученото.
  • Методическата подредба и подборът на задачите осигуряват перманентна и задълбочена подготовка. Може да се използва самостоятелно, за работа в група, в присъствена и дистанционна форма на обучение.

Структурно и съдържателно сборникът продължава идейната линия на сборниците за 9. и 10. клас. Задачите в отделните подтеми са систематизирани в две групи.

В първата група са предложени задачи, чието решаване съдейства за постигане на очакваните резултати от задължителното обучение по математика – затвърдяване на знания за изучаваните понятия и твърдения, изграждане и развиване на умения за прилагането им в различни ситуации. Подходящи са за допълнителна самостоятелна или колективна работа по време на съответния урок или за домашна работа.

Задачите във втората група са насочени към усъвършенстване на уменията и способностите на ученици, които проявяват засилен интерес към математиката. Системата от задачи е предвидена за надграждане на задължителната подготовка, т.е. да съдейства за организиране и провеждане на учебната дейност в допълнителни часове по математика и за самостоятелна подготовка за математически състезания, олимпиади и конкурси. Отговорите на задачите са придружени от упътвания или решения.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Сборник по математика за 11. клас - Анубис 2021
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв, стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • ВАЖНО! По време на промо кампания -50% безплатната доставка за всички стоки отпада за срока на промоцията! Фиксира се доставка от 3.99 лв за всички поръчки.
  • Доставката до книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди да завършете поръчката си.
Свързани продукти
Пантеон
рейтинг:
1%
3,12 лв.
Сънят на любовта
рейтинг:
1%
3,36 лв.
Сборник по математика за 5. клас
рейтинг:
1%
7,00 лв.
Сборник по математика за 10. клас
рейтинг:
1%
6,00 лв.
Сборник по математика за 9. клас
рейтинг:
1%
10,90 лв.