Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Сан сан - Япония

„Сан сан, Япония“ е онзи светъл лъч, който пронизва съзнанието, за да остави следа

Този нов сборник с разкази от Юлияна Антонова-Мурата е естествено продължение на стремежа ѝ да раздипля пред читателя – пласт по пласт многоликата душа на японската култура  и начин на мислене.

Нова книга от авторката на „Моши, моши, Япония“

А когато това е направено с обич, разбиране и преклонение, винаги докосва сърцето.
Истории за доброто, разказани със сърце

Юлияна Антонова-Мурата е завършила 91-ва Немска езикова гимназия „Проф. Константин Гълъбов“, след което немска филология и психология в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Била е преподавател в Медицинския университет в София. Като дългогодишен дипломат и съпруга на японец тя има възможността да живее на различни места по света – Германия, Русия, Англия, Китай, които опознава с любопитство и описва с любов. Има дипломатически специализации в Индия и Хърватия. Сърцето ѝ обаче завинаги остава в Япония, където живее и до днес със семейството си.

Авторката е българка по родолюбие, космополит по възпитание и японка по дух. Талантът ѝ да открива вдъхновяваща история в дребната наглед случка, умението да говори с хората така, че да разкрият дълбините на сърцата си и дарбата да го опише изящно като в японска гравюра, превръща книгите ѝ „Моши моши, Япония“ и „Уки уки, Япония“ в бестселъри.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Сан сан - Япония
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • Доставката до книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.

За Автора

Юлияна Антонова - Мурата -

Юлияна Антонова-Мурата е завършила 91 немска езикова гимназия „Проф. Константин Гълъбов“, след което немска филология и психология в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Била е преподавател в Медицинския университет в София.
Като дългогодишен дипломат и съпруга на японец тя има възможността да живее на различни места по света - Германия, Русия, Англия, Китай, които опознава с любопитство и описва с любов. Има дипломатически специализации в Индия и Хърватия. Сърцето й обаче завинаги остава в Япония, където Юлияна живее и до днес със семейството си.
„Моши моши, Япония“ е първата ѝ книга.

Свързани продукти
Еротично изкуство
Ханс-Юрген Дьоп
Книгомания
рейтинг:
1%
39,00 лв.
Съвременни къщи
Книгомания
рейтинг:
1%
89,00 лв.
Малки къщи. / Small Houses.
Книгомания
рейтинг:
1%
19,90 лв.
Моши, моши, Япония - Второ преработено издание
Юлияна Антонова - Мурата
Together Academy
рейтинг:
60%
14,99 лв.
Уки, уки, Япония
Юлияна Антонова-Мурата
Тогедър Академи
рейтинг:
1%
14,99 лв.