Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Съвременен профил на фитнес треньора

Ролята на професионалния личен фитнес треньор включва дизайн и проектиране, прилагане и оценка на програми за физическа активност за индивидуални клиенти чрез събиране и анализиране на информация за клиента, за да се гарантира ефективността и ефикасността на личните тренировъчни програми. Фитнес треньорът трябва да използва активно подходящи мотивационни стратегии за стимулиране на обществото към здравно ориентирано поведение и да пропагандира физическата култура и спорт, които са неотменна част от културата на обществото. Те са общопризнати материални и духовни ценности на обществото като цяло и на отделния човек.

„Съвременен профил на фитнес треньора“ е настолна книга, която допринася за развитие на тази така популярна, но крайно неизследвана професия – професионален фитнес треньор.

Необходимостта от индивидуален подход се утвърждава от десетилетия. И ако теоретичните основи на този подход съществуват, то практическите му измерения в голяма степен остават само добри пожелания. Индивидуалният подход може да се реализира от силно изявени индивидуалности с необходимите знания, умения, компетентности и личностни качества. Всички те обуславят професионализма на съвременния фитнес треньор. Предизвикателствата пред него нарастват непрекъснато и го поставят пред необходимостта от постоянно самоусъвършенстване.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Съвременен профил на фитнес треньора
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Захранване, водено от бебето - лесно, съвременно, здравословно!
Мария Нориега
Вдъхновения
рейтинг:
1%
24,00 лв.
Тиреоидит на Хашимото - Първопричината
Изабела Уенц
Вдъхновения
рейтинг:
1%
28,00 лв.
Най-добрият лекар си ти
Ани Димитрова
Вдъхновения
рейтинг:
1%
12,90 лв.
Ключът към бързия метаболизъм
Хейли Помрой
Вдъхновения
рейтинг:
1%
25,00 лв.
Автоимунен Палео Протокол
Д-р Сара Балантайн, PhD
Вдъхновения
рейтинг:
1%
65,00 лв.