Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Сътрудничество по наказателноправни въпроси между България и Обединеното кралство преди и след Брекзит

Книгата представлява правен труд относно сътрудничеството по наказателноправни въпроси между България и Обединеното кралство преди и след Брекзит.

  • Автор: Мирена Пенчева;
  • Дизайн на корицата: Фиделия Косева.


Книгата представлява правен труд относно сътрудничеството по наказателноправни въпроси между България и Обединеното кралство преди и след Брекзит. Последователно биват разгледани: обхватът на това сътрудничество преди и след Договора от Лисабон и след Брекзит; сътрудничеството по наказателноправни въпроси в ЕС от 2007 г. (годината на присъединяване на България към ЕС) до излизането на Обединеното кралство от ЕС; сътрудничеството след Брекзит и по-специално разпоредбите на Споразумението за търговия и сътрудничество, имащи отношение към това сътрудничество; някои предложения de lege ferenda за подобряване на наказателноправното сътрудничество между България и Обединеното кралство.

Основният принос на книгата се състои в развитието на темата за сътрудничеството по наказателноправни въпроси между България и Обединеното кралство, от една страна, и в развитието на академичната литература в областта на сътрудничеството по наказателноправни въпроси след Брекзит между ЕС и Обединеното кралство, от друга.

Допълнителен положителен принос представляват и:

  • разглеждането на основните наказателноправни инструменти на европейско ниво, особено на приетите след влизане в сила на Лисабонския договор;
  • разглеждането на редица съществуващи споразумения относно наказателноправно сътрудничество с трети държави.​


Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Сътрудничество по наказателноправни въпроси между България и Обединеното кралство преди и след Брекзит
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Наказателно право - Особена част - Престъпления против собствеността
проф. д-р Александър Стойнов
СИЕЛА
рейтинг:
1%
23,00 лв.
Зима в рая
Елин Хилдебранд
Сиела
рейтинг:
100%
17,90 лв.
Силата на мита
Джоузеф Камбъл
Сиела
рейтинг:
1%
25,00 лв.
Майките
Теодора Димова
СИЕЛА
рейтинг:
1%
15,00 лв.
Убийте Скитник - Българската и британската държавна политика по случая Георги Марков
Христо Христов
Сиела
рейтинг:
1%
30,00 лв.