Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Сътрудничество и работен поток с Adobe Photoshop, Illustrator и InDesign

Най-бързият, лесен и всеобхватен начин да научите мощни техники за сътрудничество и работен процес с приложенията за дизайн на AdobeНай-бързият, лесен и всеобхватен начин да научите мощни техники за сътрудничество и работен процес с приложенията за дизайн на Adobe

”Официален курс на Adobe”, най-продаваната серия от практически ръководства за обучение по софтуер, предлага това, което никоя друга книга или програма за обучение не може – официална серия за обучение от Adobe, разработена с подкрепата на експерти по продуктите на Adobe.

Сътрудничество и работен поток с Adobe Photoshop, Illustrator и InDesign Официален курс на Adobe”  съдържа 9 урока, които обхващат основите и повече, предоставяйки безброй съвети и техники, за да ви помогнат да станете по-продуктивни с програмата. Можете да следвате книгата от началото до края или да изберете само тези уроци, които ви интересуват.

Закупуването на тази книга включва ценни онлайн допълнения. Следвайте инструкциите в раздела „Да започнем“ на книгата, за да отключите достъпа до:

  • Изтегляни файлове за уроците, които ви трябват, за да работите през проектите в книгата

Какво ви е необходимо, за да използвате тази книга:  AAdobe Photoshop, Illustrator и InDesign, за Windows или macOS. (Софтуерът не е включен.)

Забележка: ”Официален курс на Adobe”  не заменя документацията, поддръжката, актуализациите или други ползи от това да сте регистриран собственик на софтуера Adobe Photoshop, Illustrator и InDesign.

Единственият всеобхватен наръчник, който ви учи как най-добре да комбинирате Adobe Photoshop, Illustrator и InDesign! Чрез реални упражнения и сценарии ще научите как да спестявате време, да работите по-гъвкаво и да увеличавате ефективността си при проектиране, когато работите с документи, проекти и екипи. Правилно свързвайте и вграждайте художествени произведения в различни приложения и проекти. Разкрийте връзките между слоеве, художествени табла и документи и възможностите, които те отключват. Приложете индустриални трикове и техники за постигане на перфектна гъвкавост в дизайна. Управлявайте и споделяйте брандирани активи, докато си сътрудничите с други. Постигнете най-добрата си работа, използвайки Adobe Creative Cloud приложения за дизайн, като завършите 9-те урока в тази книга!

„Вече години разчитам на поредицата Официален курс на Adobe . Те винаги са всеобхватни и осигуряват солиден баланс между новите функции и основите. Те винаги са препоръчваният централен елемент в моите учебни класове!“

Майк Уитърел,

Adobe Certified Expert

TrainingOnsite.com

„Учете умно с поредицата Официален курс на Adobe! Това е основният ресурс за Adobe професионалисти – потребители, преподаватели и сертифицирани инструктори.“

Кристин Абунасар, CEO

ThinkB!G.LearnSmart

Apple & Adobe & Microsoft

Authorized Training Center

 Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Сътрудничество и работен поток с Adobe Photoshop, Illustrator и InDesign
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Photoshop CS2 For Dummies
Питър Бауер
Алекс Софт
рейтинг:
1%
15,00 лв.
Какуро for Dummies книга 1
Андрю Херън
Алекс Софт
рейтинг:
1%
3,99 лв.
Основи на алгоритмите
Саймън Харис
Алекс Софт
рейтинг:
1%
39,00 лв.
Леонардо Да Винчи For Dummies
Трейси Бар
Алекс Софт
рейтинг:
1%
22,00 лв.
Професионално програмиране с LAMP - Linux, Apache, MySQL, PHP5
Джейсън Гернър
Алекс Софт
рейтинг:
1%
20,00 лв.