Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Разузнаване, контраразузнаване и вътрешна сигурност на търговската фирма

Книгата е предназначена за подготвящите своите следващи успехи ръководители в търговията у нас.Николай Матев е завършил Mеждународни икономически отношения в Полша. Работил е четиридесет години в областта на международната търговия с потребителски стоки. Инициатор на браншови търговски асоциации. Консултант по организация и техника на търговската дейност и технология на търговските сделки.  Автор на книгите "За търговията с думи прости", "Четвъртото колело. Риторични въпроси по търговската етика и морал", обучителни методики и специализирани статии.

Разузнаването, контраразузнаването и вътрешната сигурност на търговската фирма са политики на едно от нейните основни мениджърски производства. Намират се в мрежа от пресечни точки на идеологемите на своите военизирани аналози и категориите на пазарния мониторинг и икономическите анализи.

Изясняването на местоположението им спрямо законовите и етическите стандарти, от една страна, и целите за изследване, от друга, определят подхода за тяхното конструиране и провеждане.

Разузнаването на търговската фирма и кореспондиращите му аналитично-защитни системи не са само и единствено нейни сетива. Те са визитната и картичка пред конкретната потребителска аудитория и цялото общество. При правилно целево финансиране, организиране и водене се превръщат в една от основните производителни сили на всяка търговска единица с осезаемо присъствие в крайните и икономически резултати.

Няма търговска компания в света с постоянен ръст в развитието си без прогресиращо присъствие на ефективно разузнаване и защитен комплекс.

Книгата е предназначена за подготвящите своите следващи успехи ръководители в търговията у нас.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Разузнаване, контраразузнаване и вътрешна сигурност на търговската фирма
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
История на българската литература през Възраждането
Иван Радев
Абагар Велико Търново
рейтинг:
1%
20,00 лв.
Петият час на Дуат
Никола Пиперков
Абагар Велико Търново
рейтинг:
1%
6,50 лв.
Зимникът на рая
Георги Данаилов
Абагар Велико Търново
рейтинг:
1%
14,95 лв.
Българско-английски речник по право, финанси и търговия
Благовеста Балканджиева
Абагар Велико Търново
рейтинг:
1%
30,00 лв.
България и световната история
Йордан Андреев
Абагар Велико Търново
рейтинг:
1%
11,00 лв.