Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Работни листове с практически задачи по човекът и обществото за 4. клас

Настоящото издание е съвместимо с учебната програма за 2020/2021 г.Изданието е съвместимо с настоящата учебна програма.

 

"Работните листове с практически задачи по човекът и обществото за 4. клас" съдържа както работни листове, така и набор от контурни карти, изображения, занимателни и тестови задачи. В средата на помагалото е пришито приложение, от което учениците изрязват за практическа дейност по определена задача. В приложението също има и карта, върху която трябва да планират пътешествие през ваканцията. Помагалото завършва с Обобщителен тест и ръководство за самооценка.

Структурата на учебното помагало следва тази на учебниците, но е ориентирана основно към различни практически дейности. Разнообразните задачи и упражнения дават възможност на учениците да затвърдят придобитите нови знания и да доразвият уменията си чрез решаването на практически задачи.

Включването на контурните карти позволява самостоятелна практическа работа на учениците след отделните теми от помагалото, като по този начин в тях се развива пространствено мислене и добра ориентираност по отношение на посоките на света. Така новите знания се привързват с конкретните географски обекти и места с историческа значимост.

Към всяка от картите са формулирани задачи и са конкретизирани дейности за тяхното изпълнение. Работата с помагалото позволява използване на различни техники на учене, чрез които да се повиши интересът на учениците към родинознанието, към изучаваните теми за нашата природа, трудовата дейност на хората, селищата на България, родната ни история през вековете. Заедно с това присъства забавният елемент и възможността за изява на творческите способности на децата.

Помагалото е предназначено и да улесни работата на учителите в задължителните и избираемите учебни часове.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Работни листове с практически задачи по човекът и обществото за 4. клас
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Исторически атлас за 5. клас
Колектив
Атласи
рейтинг:
1%
6,50 лв.
Историчeски атлас за 6. клас
Атласи
рейтинг:
1%
6,50 лв.
Контурни карти и задачи за 5. клас. История
Атласи
рейтинг:
1%
3,50 лв.
Исторически атлас за 9. и 10. клас
Атласи
рейтинг:
1%
7,98 лв.
Контурни карти и упражнения по история и цивилизация за 6. клас
Атласи
рейтинг:
1%
3,50 лв.