Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Ръководство за държавен изпит по публичноправни науки

Автори: Валери Димитров, Нина Чилова, Надежда Христова, Христо Паунов, Илонка Горанова, Стефан Радев, Стойчо Дулевски, Орлин Колев.

Дизайн на корицата: Фиделия КосеваРъководството за държавен изпит по публичноправни науки е предназначено да улесни в максимална степен подготовката на студентите по право в Юридическия факултет на Университета за национално и световно стопанство. Разбира се ръководството може да се ползва и от студентите във всички останали юридически факултети в страната, тъй като е съобразено изцяло с единния въпросник за изпита по публичноправни науки, който е приложим за специалността „Право“.

Ръководството е подготвено от авторски колектив от преподаватели в катедра „Публичноправни науки“ в Юридическия факултет на Университета на национално и световно стопанство. Всеки от авторите има множество научни публикации в областта на публичното право и сериозен преподавателски опит.

Темите (въпросите) в ръководството са разработени по единен модел, който включва план (съдържание) на въпроса, необходимата нормативна уредба, важна относима практика на Конституционния съд, на Върховния административен съд, на Върховния касационен съд и на други съдилища, най-съществените публикации по съответната правна материя (учебници, монографии, статии), основни понятия и контролни въпроси.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Ръководство за държавен изпит по публичноправни науки
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Наказателно право - Особена част - Престъпления против собствеността
проф. д-р Александър Стойнов
СИЕЛА
рейтинг:
1%
23,00 лв.
Зима в рая
Елин Хилдебранд
Сиела
рейтинг:
100%
17,90 лв.
Силата на мита
Джоузеф Камбъл
Сиела
рейтинг:
1%
25,00 лв.
Убийте Скитник - Българската и британската държавна политика по случая Георги Марков
Христо Христов
Сиела
рейтинг:
1%
30,00 лв.
Преди да се родя и след смъртта ми
Ивайло Петров
Сиела
рейтинг:
1%
17,90 лв.