Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество - 2. издание

2 19 С01
2. изданиеВ сборника са поместени новият Закон за противодействие на корупцията и Законът за отнемане на незаконно придобитото имущество, с които се уреждат мерките за противодействие на корупцията, условията и редът за установяване на конфликт на интереси и за установяване на несъответствия при декларирането на имущество от лица, заемащи публични длъжности, уреждат се условията и редът за отнемане в полза на държавата на незаконно придобито имущество, статутът и функциите на Комисията за противодействие на корупцията и на Комисията за отнемане на незаконно придобитото имущество, както и взаимодействието на двете комисии с други държавни органи и международното сътрудничество.

Включен е и Законът за защита на лицата, подаващи сигнали или публично оповестяващи информация за нарушения.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество - 2. издание
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Смъртното наказание. Pro et contra
Лазар Груев
Сиби
рейтинг:
1%
7,50 лв.
Правен режим на приватизацията в България
Георги Стоянов
Сиби
рейтинг:
1%
3,20 лв.
Приватизационният договор
Сиби
рейтинг:
1%
4,90 лв.
Европейско дружествено право
Таня Бузева
Сиби
рейтинг:
1%
12,50 лв.
Учение за конституцията
Борис Спасов
Сиби
рейтинг:
1%
4,20 лв.