Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Просто бъди какъвто си

Задавай въпроси, определяй намерения, бъди специален – какъвто си, и още„Просто бъди какъвто си“ е достъпно и увлекателно написано ръководство за израстване с цветни илюстрации, подходящо за възрастова група 8 – 12 години. То се заема с една от най-важните задачи на родителя и учителя – да научи децата да разбират и да приемат своите емоции и да общуват здравословно и пълноценно – както с останалите хора, така и със себе си. Ръководството е написано от Малика Чопра – специалист по физическо, психическо и емоционално здраве и дъщеря на духовния гуру Дийпак Чопра, който е автор на послеслова.

„Просто бъди себе си“ ще помогне на децата и тийнейджърите да се фокусират върху нагласата за растеж чрез самоанализ, формулиране на намерения, цели и задачи. Те се отнасят към живота им като цяло, но и към начина да служат на себе си, на семействата си, на общностите, към които принадлежат, и обществото. Разработено специално за младежка аудитория, пълноцветното издание предлага упражнения за осъзнатост, които улесняват децата и тийнейджърите (както и всички останали) да открият и да изследват своя глас. Малика Чопра твърдо вярва, че ако младият човек се научи отрано да размишлява, да приема неувереността и несигурността като нещо обичайно, да участва в живота на останалите по своя неповторим начин и при това да се чувства добре, той ще води по-здравословен и пълноценен, а следователно и по-щастлив живот.

Следвайки модела на успешните първи две книги от серията за израстване – „Просто дишай“ и „Просто чувствай“ – „Просто бъди какъвто си“ е увлекателно и лесно за четене и възприемане ръководство за деца и тийнейджъри. То съдържа набор от инструменти, които ще помогнат на младия (и не само) човек да води пълноценен живот.

Надявам се, че с настоящата книга ще научиш повече за това кой си всъщност, какво обичаш най-много и какво те кара да се чувстваш най-щастлив и спокоен. Надявам се, че тя ще ти помогне и да се замислиш какъв искаш да бъдеш, след като вече познаваш неповторимото и изумително усещане да бъдеш просто какъвто си!

Малика ЧопраНапишете вашето мнение
Вие оценявате:Просто бъди какъвто си
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Методът Силва за контрол на ума
Хосе Силва
Кибеа
рейтинг:
1%
18,00 лв.
Градината на пророка
Джубран Халил Джубран
Кибеа
рейтинг:
1%
7,00 лв.
Няма престъпна любов
Петър Дънов
Кибеа
рейтинг:
1%
11,00 лв.
Просто дишай
Малика Чопра
Кибеа
рейтинг:
1%
24,00 лв.
Просто чувствай
Малика Чопра
Кибеа
рейтинг:
1%
24,00 лв.