Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Пророкът на народа Дядо Влайчо

Книга за битието и предсказанията на дядо Влайчо, за пророческкия дух, който носеше в себе си, за смиреното сиромашество и помощта, която оказваше на страдащите.Среща отвъд предела на човешките възможности. Дядо Влайчо - битие и предсказания.

"Небесен пратеник", известен повече сред народа отколкото в изследователските среди. Смирено сиромашество в служба на низвергнатите и унизените.

Книгата на Христо Нанев "Пророкът на народа Дядо Влайчо", описва живота му като олицетворение на пътуващ пророк от времето на древните израилтяни. Той имаше дарба, пророчествата му се сбъдваха. Когато четеше Евангелието и като погледнеше този, който стои срещу него, в съзнанието му изплувха живи картини и той ги тълкуваше или ги превеждаше буквално. Служеше на пророческия Дух в себе си за доброто на другите. Той беше жив пример и образец на апостол от времето на Христа. Носеше Евангелието и с думите Христови отваряше вратите на едно знание, с което даваше помощ на страдащите и ги упътваше в живота им.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Пророкът на народа Дядо Влайчо
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв, стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • ВАЖНО! По време на промо кампания -50% безплатната доставка за всички стоки отпада за срока на промоцията! Фиксира се доставка от 3.99 лв за всички поръчки.
  • Доставката до книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди да завършете поръчката си.
Свързани продукти
Юдит
рейтинг:
1%
7,00 лв.
сп. Факел - бр. 4/2007
рейтинг:
1%
7,50 лв.
Пророкът на народа Дядо Влайчо кн. 2
рейтинг:
1%
16,00 лв.
Хроники на подсъзнанието
рейтинг:
100%
17,00 лв.
Земен и неземен разум
рейтинг:
1%
22,00 лв.