Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Приятели. Познавателна книжка по околен свят за 1. възрастова група

Познавателната книжка „Приятели“ по околен святза първа група на детската градина е част от едноименната поредица ие съобразена с изискванията на Държавния образователен стандарт по пре-дучилищно образование. Това ново образователно направление е насочено както към социализиращите процеси в общността, така и към естествената природна среда за живот и предлага адекватни способи за формиране на поведение в природно-социално единство. Съдържанието на книжката е разпределено в 36 учебни седмици, като са предвидени по две педагогически ситуации седмично.Приоритет на обучението са социалните умения и специфичното придобиване на социален опит. Наред с това се предвиждат дейности – игрови похвати, разходки и наблюдения на открито, насочени към опознаване на редица природни закономерности. Целенасоченото педагогическо взаимодействие с детето мотивира у него желание за проява на осъзнато отношение към социалните и природните явле-ния и водено от своята любознателност, да се стреми да ги открива в заобикалящия го свят.За регистриране на индивидуалните възможности и постижения на детето са предвидени специални дидактични упражнения и задачи.Познавателната книжка по околен свят за първа група дава възможност на учителите да партнират успешно с децата в съвместни дейности с богата емоционална наситеност и позитивно настроение, като по този начин неусетно формират основите на емоционалната им интелигентност.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Приятели. Познавателна книжка по околен свят за 1. възрастова група
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Пантеон
Теодор Траянов
Анубис
рейтинг:
1%
3,12 лв.
Моят свят - 5-6 години - Социален свят
Надежда Витанова
Анубис
рейтинг:
1%
4,20 лв.
Приятели с най-малките - помагало за яслена възраст в детската градина
Надежда Витанова, Катя Гетова, Костадинка Йорданова
Анубис
рейтинг:
1%
13,90 лв.
Познавателна книжка по околен свят за 2. възрастова група в детската градина
Надежда Витанова, Илиана Мирчева
Анубис
рейтинг:
1%
9,70 лв.
100 усмивки за теб
Надежда Витанова
Клет
рейтинг:
1%
14,90 лв.