Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Приложна психоанализа Т.2 - твърда корица

Тази внига е вторият от трите тома на първото и единствено у нас пълно енциклопедично ръководство по приложна психоанализа. Представена е методологията на психоаналитичния процес в нейния цялостен вид.

Разглеждат се основните понятия-компоненти на методологичния апарат на клиничната психоанализа: термините на двете фкатарзис, защита, катексис, имаго, форклузия, амплификация, компенсация, конверсия и др.

Представени са структурата и хрониката на психоаналитичния процес, неговите цели, схеми, методи и основни процедури. Разглеждат се поотделно основните видове анализ, ползвани в психоаналитичната терапия: анализ на комплексите, на травмения опит, на грешките, на съпротивата, на защитите, на сънищата, на преноса и контрапреноса и др.

Книгата е своеобразно методическо ръководство и би била ценен помощник на практикуващия психоаналитик. Тя може да бъде полезна и за по-широка читателска публика, интересуваща се от клиничната психоанализа.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Приложна психоанализа Т.2 - твърда корица
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Психотерапия на фобии и мании
Петър Иванов
Ахат
рейтинг:
1%
13,00 лв.
Джендърни, любовни и сексуални разстройства
Петър Иванов
Ахат
рейтинг:
20%
15,00 лв.
Луди на дивана
Петър Иванов
Ахат
рейтинг:
1%
18,00 лв.
Тревожност, депресия, самоубийство
Петър Иванов
Ахат
рейтинг:
20%
13,00 лв.
Психопатология на Ковид пандемията
Петър Иванов
Ахат
рейтинг:
1%
15,00 лв.