Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Приказки от ледената епоха

Приказката на живота - една приказка за оцеляването на човека и човешкото у всеки един в съдбовните му пътища в Ледената епоха и двете страни на Желязната завеса

Епохи, свързани с миналото на нашето съвремие, както и със случващото се с човека от още по-отдавна, пък и вечно...

Новата книга на Павлин Павлов е написана през 79-а година на миналия век, както се казва, „по горещи следи“. В основата на сюжетната линия са реално случили се събития. Авторът, неотдавна приет за член на СБП, е познат на българския читател със своите книги, посветени на разузнаването и контраразузнаването.

Самият той дълги години е отдал на тази сложна, но без съмнение интересна за читателя професия. Точно поради обстоятелства свързани със служебните му ангажименти романът не е могъл да бъде издаден тогава. Затова пък разказаното в него има още по-голямо въздействие върху нас в актуалната обстановка.

Приказката за едно специфично пространство между космическия студ и смайващите опасности под дъската на сърфа на времето, превърнали се преди всичко в изпитания за достойнството и честта...

Тоталитаризмът се оказа зловреден вирус, който е заразил не само миналото, но в определена степен и настоящето в живота ни. Ето защо сме убедени, че изключително заинтригуващото повествование в стила на най-добрите криминалета ще остави у читателя и важните отговори за сегашното, толкова нужни ни в наши дни.

С тази книга Павлин Павлов внася нов щрих в разкривания от него свят на шпионина, където екзистенциалното е въпреки всичко, и създава алтернатива за преодоляване на мислими и немислими трудности с цел съхраняване пламъка на семейната камина. И най-вече основа за бъдещето. Една предстояща приказка...Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Приказки от ледената епоха
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Шпионски игри
Павлин Павлов
Стено
рейтинг:
1%
10,00 лв.
Записки от оня свят
Павлин Павлов
Стено
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Quo vadis, comes? Къде отиваш, другарю?
Павлин Павлов
Стено
рейтинг:
1%
8,40 лв.
Няма нищо по-лошо от хубавото време
Павлин Павлов
Стено
рейтинг:
1%
10,00 лв.
Не дърпай втори път дявола за опашката
Павлин Павлов
Стено
рейтинг:
1%
15,00 лв.