Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Предприемачество и хотелски мениджмънт

"Предприемачество и хотелски мениджмънт" от изд. "Матком" е предназначен за студенти - бакалаври и магистри - по специалност "Туризъм".Учебникът по "Предприемачество и хотелски мениджмънт" е логично продължение на темата за организацията и технологията на хотелиерското обслужване. В него основният акцент е поставен върху управлението (мениджмънта) при изграждане и експлоатация на хотелите и хотелските комплекси. Той е солидна основа за формиране на знания и умения в сферата на предприемачеството и управлението на хотелските настанителни заведения.

Предназначен е за студенти в направление "Туризъм". В него са застъпени теми и практики, свързани с организацията и управлението при откриване на хотели. Задълбочено са показани възможни управленски решения при управление на Фронт офиса, Резервации и продажби, Хотелското домакинство и другите сектори в хотелския комплекс. Застъпена е темата за Хотелиерството, балнеология и СПА индустрия като най-динамично развиващият се сегмент в хотелското настаняване и обслужване. В изданието е представена информация и управленски решения относно организацията и управлението на персонала и услугите в хотелите и хотелските комплекси.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Предприемачество и хотелски мениджмънт
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Екзотични стайни растения
Анка Дончева
Матком
рейтинг:
100%
10,90 лв.
Ягодопроизводството в България. Състояние и алтернативи
Александър Иванов
Матком
рейтинг:
1%
6,90 лв.
Хотелиерство
Димчо Тодоров
Стено
рейтинг:
1%
14,90 лв.
Организация, технология и икономика на хотелиерството
Димчо Тодоров
Матком
рейтинг:
1%
13,90 лв.
Ресторантьорски мениджмънт
Димчо Тодоров
Матком
рейтинг:
1%
14,90 лв.