Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Практическа немска граматика

Практическата немска граматика предлага в достъпна форма материала, който е необходимо да се усвои при изучаването на езика. Упражненията са с различни по трудност и ускоряват разбирането и затвърждаването на граматичните правила.Практическата немска граматика предлага в достъпна форма материала, който е необходимо да се усвои при изучаването на езика. Упражненията са с различни по трудност и ускоряват разбирането и затвърждаването на граматичните правила. Включени са два раздела - морфология и синтаксис, които съдържат задачи към всяка граматична единица. Добавен е и ключ към тях за проверка на знанията. Правилата в немската граматика са представени с много примери, които са преведени на български език с цел изучаващите езика да бъдат улеснени в усвояването им. В края на книгата е включена резюмирана справка за промените в немския правопис, както и най-важните нови правила със съответните примери. Помагалото е подходящо за ученици, студенти и всички, които изучават немски език сами, в училище или в езиков курс.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Практическа немска граматика
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Практическа испанска граматика с упражнения и отговори
Димитрина Янева, Станимир Мичев
Везни-4
рейтинг:
1%
22,00 лв.
Един труп в повече: Хрониките на брат Кадфел
Елис Питърс
Везни 4
рейтинг:
1%
6,00 лв.
Практическа английска граматика - с упражнения и отговори
Светлана Димитрова-Гюзелева
Везни 4
рейтинг:
1%
25,00 лв.
Английско - български речник
Везни 4
рейтинг:
1%
8,00 лв.
English for Bulgarians - part one
А. Данчев и колектив
Везни 4
рейтинг:
1%
20,00 лв.