Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Пръстенът на рода

Една история за силата и подкрепата на рода.Една история за силата и подкрепата на рода.

"Днес, повече от всякога, имаме нужда от свързване. От споделеност. От заедност.

Динамичният начин на живот все повече ни откъсва един от друг и имаме нужда да се завърнем към своите корени и ценности. Вярвам, че за да израснат децата ни с вяра в себе си и собствените си възможности е важно да познават и почитат семейството, рода си и неговата история.

Важно е да съхраним и заздравим корена на децата си, разказвайки им историите на нашите предци. Поуките от техните преживявания ще се превърнат в опитност и мъдрост в бъдещето на децата. Затова създадох и детската история Пръстенът на рода, в която дванадесетгодишната Софи научава по необичаен начин за силата и подкрепата на семейството и рода. Познавайки родовата история, децата ще бъдат по-готови да се справят с предизвикателствата на живота. А има ли по-голям успех от това за един родител?

Желая ви го от сърце!"
Петя Петрова

"Скъпи читатели,

Държите в ръцете си красива книга с чуден разказ и вълшебни илюстрации.

Задачата на създателите на тази книга и на всички нас, възрастните хора, е да разкажем своя живот на децата си и да им предадем мъдростта и знанието, останало живо в нашата памет и в нашите сърца. Тази задача не е лесна, защото вие, все още малки, но умни и съобразителни читатели, знаете и можете толкова много: вие боравите чудесно с компютри, таблети и телефони, играете забавни електронни игри и имате възможност да гледате толкова много филми и предавания по телевизията. Но там, в тези устройства липсва едно, единствено нещо: паметта и обичта на разказвача. В тази шарена, малка, но вълшебна книга, обичта и родовата памет са живи, те са и закваската, без която никой, дори силен и голям човек, не може да бъде здрав и щастлив.

Потопете се в приказката, за да получите поуката, но и за да чуете гласа на вашите предци, на рода си и на своето семейство - това са хората, които винаги ще се отзоват с обич и топлина, с разбиране и вяра във вас. Те ще ви помогнат да разкриете тайните на живота.

Приятно четене! С обич за вас!"
Аида Марковска, родов разказвач и лечител

Илюстрации: Цвета Петрова.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Пръстенът на рода
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Везната на доброто
Петя Петрова
Израстване
рейтинг:
1%
10,99 лв.
Невидимият
Петя Петрова
Израстване
рейтинг:
1%
12,99 лв.
Силата на думите - предстоящо
Петя Петрова
Израстване
рейтинг:
1%
10,99 лв.
Засега - Една история за грешките, постиженията и израстването - предстоящо
Петя Петрова
Израстване
рейтинг:
1%
12,99 лв.