Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Познавателна книжка по околен свят за 2. възрастова група в детската градина

Познавателната книжка „Приятели“ по околен свят за втора група на детската градина е част от едноименната поредица и отговаря напълно на Държавния образователен стандарт за предучилищно образование на МОН. Тя съдържа примерни педагогически ситуации за реализирането на 72 теми в 36 учебни седмици.Програмното разпределение предвижда децата да работят по всяка от темите в рамките на една или две седмици, използвайки картинния материал на съответната страница заедно с другите дейности, кои-то са предвидени за деня. Всички задачи и упражнения са насочени към създаване на логически опори и вътрепредметни връзки на познавателното съдържание между отделните ядра на направлението. По този начин се осъществява активност на детето към социални и природни явления, тяхното осъзнато възприемане и формиране на компетентност.Регистрирането на постиженията на детето по отделните образователни ядра се извършва с помощта на упражненията и задачите от рубриката Колко много знам и могав началото и в края на учебното време. Познавателната книжка „Приятели“ по околен свят дава възможност на учителя да изгради у детето универсални умения за общуване със света и природата, да опознае закономерностите на тази връзка и да осъзнае своята индивидуална социална значимост.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Познавателна книжка по околен свят за 2. възрастова група в детската градина
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Пантеон
Теодор Траянов
Анубис
рейтинг:
1%
3,12 лв.
Моят свят - 5-6 години - Социален свят
Надежда Витанова
Анубис
рейтинг:
1%
4,20 лв.
Приятели с най-малките - помагало за яслена възраст в детската градина
Надежда Витанова, Катя Гетова, Костадинка Йорданова
Анубис
рейтинг:
1%
13,90 лв.
Приятели. Познавателна книжка по околен свят за 1. възрастова група
Надежда Витанова, Илиана Мирчева
Анубис
рейтинг:
1%
10,00 лв.
100 усмивки за теб
Надежда Витанова
Клет
рейтинг:
1%
14,90 лв.