Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Последният оракул

„Ролинс е един от най-изобретателните разказвачи, които пишат днес“, Линкълн Чайлд

Последният оракул - сатанински проект или избавление, разбери от романа „Последният оракул“ на Джеймс Ролинс

Какво би станало, ако учените можеха да създадат с помощта на биоинженерство следващия световен пророк – новия Буда, Мохамед или Исус?

  • Оригинално заглавие: The Last Oracle, James Rollins;
  • Превод: Милена Илиева.

 Ново издание от 2021 г.!Не е наличен

Сатанински проект, който може да доведе до унищожаването на човечеството!

Международен мозъчен тръст от учени, известни като Язоновците, е открил начин да манипулира и подсилва изкуствено способностите на аутистични деца, които проявяват специални таланти – в математиката, статистическите науки, изобразителното изкуство. Само че не са предвидили един неочакван страничен ефект от експеримента. Преди той да бъде проучен докрай, група ренегати сред Язоновците започва свои тайни експерименти с най-талантливите от децата. Целта им – да създадат глобален пророк на новото хилядолетие, когото да контролират и с чиято помощ да поведат човечеството към нова ера на световен мир... мир по собствените им мерки.

За да спре Язоновците командир Грей Пиърс от Сигма Форс се наема да разбули загадката на едни от най-прочутите прорицания в човешката история – тези на Делфийския оракул. Но може ли миналото да спаси бъдещето?

Откъс от романа на Джеймс Ролинс „Последният оракул“

398 година от новата ера

Планината Парнас, Гърция

Дошли бяха да я убият.

Жената стоеше при порталната колонада на храма. Потръпваше в тънката си дреха, семпла риза от бял лен пристегната в кръста, но не студът преди зазоряване вледеняваше костите й.

Осветена от факли процесия се изкачваше по склоновете на Парнас като река от огън. Следваше широката павирана пътека на Свещения път, който лъкатушеше към храма на Аполон. Мечове се удряха в щитове и задаваха ритъм на стъпките им — петстотин мъже, цяла кохорта от римския легион. Пътят се виеше между потрошени статуи и отдавна плячкосани съкровища. Всичко, което можеше да гори, беше опожарено.

Танцуващите сред руините пламъци на факлите създаваха илюзията за по-добри времена, огънят вдъхваше измамен живот на отколешно великолепие — преливащи от злато и скъпоценности ракли, легиони от статуи, излезли изпод длетото на най-добрите майстори, тълпи, сбрали се да чуят пророческите думи на Оракула.

Вече не беше така.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Последният оракул
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Карта от кости
Джеймс Ролинс
Бард
рейтинг:
1%
17,99 лв.
Амазония
Джеймс Ролинс
Бард
рейтинг:
1%
14,99 лв.
Черният орден
Джеймс Ролинс
Бард
рейтинг:
1%
17,99 лв.
Щамът на Юда
Джеймс Ролинс
Бард
рейтинг:
1%
17,99 лв.
Пясъчна буря
Джеймс Ролинс
Бард
рейтинг:
1%
17,99 лв.