Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Порно

Не е наличен
Американският порнорежисъор Джо Мориарти, който носи името на героя от известния роман на Керуак "По пътя", преживява семейна драма. За да избяга от проблемите си, той решава да се скрие от всичко и всички в Истанбул, но по стечение на обстоятелствата попада в София... И в ръцете на софийския наркодилър Пепи, който набързо му скроява интелигентен капан. Срещу безнаказаната възможност да се "друса" на воля Мориарти приема предложението на Пепи да снима порнофилм. От този момент нататък съдбите им се преплитат непредвидимо, трагично и фатално...
Това е един роман на Александър Томов за съдбата на онова "изгубено" поколение българи, които след рухването на социализма и настъплението на дивия капитализъм, плащат прескъпо за своите разкрасени илюзии.


Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Порно
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Оракулът на Дионис
Александър Томов
Летера
рейтинг:
1%
10,00 лв.
Александър Томов / Избрано
Александър Томов
Фондация Развитие
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Килър
Александър Томов
Милениум
рейтинг:
1%
10,00 лв.
2066
Александър Томов
Милениум
рейтинг:
1%
10,90 лв.
Византийският лабиринт
Александър Томов
Лексикон
рейтинг:
1%
14,95 лв.