Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Политическият процес и общественото мнение в България през 2016

Редовен годишен обзор на данните за общественото мнение на „Галъп интернешънъл“, както и справочник за основните политически събития във вътрешен и външен план. Съдържа данни за доверието в основните институции и партии, в Европейския съюз и НАТО, както и в ключови личности. Включва също подробни демографски данни от екзитпол в провелите се президентски избори и национален референдум, както и сондиране на общественото мнение по изключително важните през 2016 г. международни въпроси. Специален акцент са световните изследвания и сравнения между различни държави, проведени от водещата глобална асоциация УИН/„Галъп интернешънъл“. Основната информация е преведена на английски.



Книгата продължава традицията на годишниците на „Галъп интернешънъл“ от 2013, 2014 и 2015 г.

В графики и текст годишният обзор проследява по-важните изследвания на агенцията през 2016 г. и описва основните моменти в политическия процес. И този път годишникът предлага и справочник с важните събития през годината, както и превод на английски език на основната информация.  

В края на мандата на президента Плевнелиев книгата показва единствената по рода си пълна графика с ежемесечни данни за доверието в президентската институция от 1992 година насам. На страниците е и уникална ретроспективна картина на доверието в ЕС в ежемесечни изслевания от началото на новия век.

Книгата включва и данни от международните сравнителни изследвания на водещата глобална асоциация УИН/„Галъп интернешънъл“. Затова на страниците ще откриете много класации на страни в света по различни показатели – като усещане за лично щастие, оптимизъм и песимизъм и др.  

Годишникът на „Галъп интернешънъл“ не пропуска нищо по-важно от данните за общественото мнение за ключовите избори в САЩ, тревожните събития по света, референдума, с който Великобритания реши да напусне Европейския съюз, опита за преврат в Турция и много други. 



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Политическият процес и общественото мнение в България през 2016
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Политическа етика
Кирил Нешев
Софи Р
рейтинг:
1%
6,00 лв.
Социална психология. Том 4
Сава Джонев
Софи Р
рейтинг:
1%
9,50 лв.
Мъжете, които не могат да обичат
Стивън Картър
Емас
рейтинг:
1%
8,50 лв.
Политическият процес и общественото мнение в България - 2017
Галъп интернешънъл, Първан Симеонов
Галъп интернешънъл
рейтинг:
1%
14,00 лв.
-35%
Политическият процес и общественото мнение в България - 2018
Галъп интернешънъл, Първан Симеонов
Сиела
рейтинг:
1%
Regular Price 15,00 лв. Special Price 9,75 лв.