Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Подготовка за матура по математика – профилирана подготовка - Тестове за зрелостен изпит – 24 стъпки до успеха

Книгата съдържа 24 теми – примерни изпитни варианти по математика за ДЗИ в 12 . клас.Всяка тема включва 18 задачи, от които 15 са с избираем отговор и 3 – с разширен свободен отговор.

Задачите са разнообразни и покриват учебното съдържание по математика по модела на МОН за ДЗИ – профилирана подготовка в края на 12 . клас..Разпределението на темите е по месеци – от октомври до май, и е съобразено с изучения към съответния месец учебен материал. Първите четири теста са върху материала от Модул 1 и Модул 2 от 11 . клас. Включени са и три теми, давани на ДЗИ.

Дадени са верните отговори на всички задачи и кратки решения на задачите с разширен свободен отговор, което прави книгата особено подходяща за самостоятелна работа и я превръща в необходимо помагало за допълване и актуализиране на знанията по математика.

Книгата ще бъде полезна на учениците и учителите и ще помогне за отличното представяне на дванадесетокласниците на държавния зрелостен изпит по математика след 12 . клас – профилирана подготовка.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Подготовка за матура по математика – профилирана подготовка - Тестове за зрелостен изпит – 24 стъпки до успеха
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Четиризначни математически таблици и формули - Регалия 6 - 2021/2022
Димо Серафимов, Никола Николов, Георги Коларов
Регалия - 6
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Справочник по география за 9. - 12. клас. Съкратено изложение на учебния материал, второ актуализирано издание
Рилка Мандова-Русинчовска
Регалия - 6
рейтинг:
1%
9,60 лв.
Справочник: Физика 8 / 11 клас: Съкратено изложение на учебния материал
Ирена Борисова
Регалия - 6
рейтинг:
1%
9,60 лв.
Български език и литература за зрелостен изпит
Татяна Ангелова, Йовка Тишева
Регалия - 6
рейтинг:
1%
8,00 лв.
Първа математическа читанка за 3.-4. клас - тетрадка
Веселин Златилов
Труд
рейтинг:
1%
6,00 лв.