Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Почеркови изследвания - Актуални щрихи - предстоящо

Продуктът е предстоящ. Натиснете "Заявка за поръчка", за да го получите веднага при пристигането му.

Публикациите в сборника имат за цел да подпомогнат дейността на вещите лица в областта на почерковите и документните изследвания, на разследващите органи и съда, на практикуващите юристи, както и да повишат знанията на обучаемите в НИК-МВР, в Академията на МВР, на студентите от юридическите факултети и на всички, които проявяват интерес към материята.Настоящият сборник съдържа 14 статии.

Част от тях са свързани с резултати от научни изследвания в сферата на почерците /ръкописни текстове и подписи/, както и с разработки за някои специфични видове графически експертизи, които могат да се възприемат и като частни методики. Общата методика за съдебно- почерковите експертизи умишлено не е застъпена, тъй като е подробно разработена и публикувана чрез сайта на НИК-МВР.

Отделните публикации в книгата са плод на дългогодишния експертно-практически и преподавателски опит на двамата автори, съчетан с тяхната изследователска дейност в двете направления. В този смисъл повечето от предлаганите материали допълват и надграждат, без да преповтарят, общата методика за съдебно-почерковите експертизи, както и съответните изложения по темата в „класическите“ учебници и специализираните пособия по дисциплините „Криминалистика“ и „Съдебни експертизи“.

Публикациите в сборника имат за цел да подпомогнат дейността на вещите лица в областта на почерковите и документните изследвания, на разследващите органи и съда, на практикуващите юристи, както и да повишат знанията на обучаемите в НИК-МВР, в Академията на МВР, на студентите от юридическите факултети и на всички, които проявяват интерес към материята.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Почеркови изследвания - Актуални щрихи - предстоящо
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
SAS Survival - част 2: Самозащита при нападение и навици за лична безопасност от кражби
Юрий Кормушин
Атеа букс
рейтинг:
1%
17,50 лв.
VS: Воините
Атеа букс
рейтинг:
1%
33,00 лв.
SAS Survival - част 3: Как да оцеляваме при всякакви условия, навсякъде
Крис Макнаб
Атеа букс
рейтинг:
1%
14,90 лв.
Митически чудовища
Крис Макнаб
Атеа букс
рейтинг:
1%
16,00 лв.
Търговия с душите ни
Марко Пицути
Атеа букс
рейтинг:
1%
22,00 лв.